Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik'te 2 Aydır Bekleyen BES Ödemesi Sorunu

03 Haziran 2024 20:45

Merhaba annem Anadolu Hayat Emeklilik ten BES yaptı. 10 yıl boyunca düzenli olarak ödeme yaptı. 24 Şubat ta 240000 TL toplu para yatırma işlemi yaptı. Danışman arkadaşımız yaklaşık 45 gün içinde sistemden yatırdığı. Paranın nemaları ile birlikte sistemden çıkabileceğini bütün ödemlerinin yapılacağını söyledi. Biz 16 nisanda ayrılma talebimizi ilettik ama halen ödeme olmadı. Resmen yaklaşık 2 aydır bekletiyor lar bizi Biz üzerime düşün her şeyi yaptık. Yazılı ve sözlü olarak talebimizi ilettik ama hala bekliyoruz. Eğer iki gün içinde yatmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağız

03 Haziran 2024 20:12

Merhaba annem Anadolu Hayat Emeklilik ten BES yaptı. 10 yıl boyunca düzenli olarak ödeme yaptı 24 Şubat ta 240000 TL toplu para yatırma işlemi yaptı. Danışman arkadaşımız yaklaşık 45 gün içinde sistemden yatırdığı. Paranın nemaları ile birlikte sistemden çıkabileceğini bütün ödemlerinin yapılacağını söyledi biz 16 nisanda ayrılma talebimizi ilettik ama halen ödeme olmadı. Resmen yaklaşık 2 aydır bekletiyor lar bizi Biz üzerime düşün her şeyi yaptık yazılı ve sözlü olarak talebimizi ilettik ama hala bekliyoruz. Eğer iki gün içinde yatmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağız

03 Haziran 2024 20:57

Merhaba biraz hasta olduğum için yazım yanlışlarını sonradan fark ettim kusura bakmayın

Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 17:25
Özkan sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 12:00

07 Mart 2024 14:01

06 Mart 2024 20:42
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 23:36
Anadolu Hayat Emeklilik BES İade Ücretinin Hesaba Aktarılmaması