Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

SteelSeries, Amazon Ve Despec Bilgisayar (SteelSeries Garanti Servisi)

SteelSeries, Amazon Ve Despec Bilgisayar (SteelSeries Garanti Servisi)
Abdullah
07 Ocak 2024 05:17

SteelSeries Aerox 3 wireless Mouse çok güzeldi ama yaklaşık 1,5 sene oldu ve durduk yere mouse'um bozuldu. 2,4 ghz wireless kısmı maalesef çalışmıyor. Garantiye gönderdiğimde (yetkili servis Despec Bilgisayar) ürünü inceleyip bana iade/değişim mektubu ile geri yolladılar. Çünkü ellerinde bu mouse yokmuş ve benden bu mektubu Amazon'a göndermemi ve onlardan iade ya da değişim istememi istediler.

Amazon müşteri hizmetleri her zamanki gibi gayet iyi bir şekilde süreci yönetti. Bu süreçte iade mi değişim mi istediğinizi sordular. Ben malum fiyatların yükselmesinden dolayı değişim istedim. Ama iade mektubu benim adıma yazılmadığı için tekrar servise göndermemi istediler.

Servisten tekrar alıp tekrar müşteri hizmetlerine bağlandığımda bana direkt iade bedelini size ödeyeceğiz dediler. Bu ücret şu anki mouse ücretine kıyasla çok düşük kalıyor. Ben de değişim istediğimi belirttim.

Normalde mouse şu an da satışta bulunuyor. Fakat ben Amazon satıcı olarak bu mouse'u almışım. Şu an başka bir satıcı satıyormuş. O yüzden değişim imkanlarının olmadığını söylediler. Stokta olsaydı değişim yapabileceklerini söylediler. Bu bana aşırı saçma geldi ve Amazon'a olan güvenimi açıkçası sarstı. Ben de bekleyeceğimi söyledim. Gün gün gelip bakıyorum Amazon'un kendisi satıyor mu diye. Gerçekten çok saçma bir durum. Bu tecrübelerimi size aktarmak istedim. Yıllardır alışveriş yaptığım siteye artık güvenemiyorum.

30 Ocak 2024 10:04

Fatih
12 Ocak 2024 21:35
Amazon'dan Aldığım Ürün Garantiden Bozuk Döndü, İade Sağlanmıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 19:09
Amazon TR Garanti Süresinde Bozulan Ürünü Değiştirmiyor
amazon-tr-garanti-suresinde-bozulan-urunu-degistirmiyor-1.pdf
Emir sonuçtan memnun değil

Amazon Muadil Ürün Başvurusuna Geri Dönüş Yapılmaması Ve Sürecin Çok Uzaması

13 Temmuz 2024 17:31
Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Garanti Süresindeki SteelSeries Kontrolcü Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları!

Lütfi
18 Aralık 2024 17:35