Almila Mobilya Sözün Ve Ürünün Arkasında Durmayan Esnafım Diye Geçinen Firma

Almila Mobilya Sözün Ve Ürünün Arkasında Durmayan Esnafım Diye Geçinen Firma

Kesinlikle öncelikle ilgi ve alaka sıfır. Her şey ürünü satana kadar. Verdikleri sözün ve ürünün arkasında durmuyorlar. 3 ay önce aldığım çocuk yatak odasında sıkıntılar oldu. Aradıktan sonra muhatap olacak birilerini bulamıyorsun.

10 Haziran 2024 15:20

2 aydır hala sıkıntımız çözülmedi geri dönüş sağlanmadı. Gaziosmanpaşa daki bayiyi özellikle tavsiye etmiyorum İyi kötü müşteri hizmetlerinden yanılmıyorsam Zeynep hanımdı aradılar halledeceğiz diye maalesef biraz umudumuz varken oda olmadı. Demem o ki Almila'nın sahibi Oktay Karabey firmasını sözünü tutmayan çalışanlar yüzünden hep karalanıyor. Şubelerini verdiği kişileri bir gözden geçirsin derim.

27 Mayıs 2024 08:02 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhabalar Orhan Bey, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder; tüm başvurularınız için Müşteri Hizmetlerimizi arayabileceğinizi bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Almila Mobilya

Benzer Şikayeti Var

Orhan bey merhaba ürünleri aldıktan sonra size onaylı garanti belgesi verildi mi? Veya onaylı garanti bilgileri yazan satış sözleşmesi yapıldı mı?

Bebek Odası Takımı: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

Bebek odası takımı aldık. 1 ay süre vermelerine rağmen 3 ay olmasına rağmen oda takımı hala tam kurulmadı. İlk ay dolap ...

New Joy Pişmanlıktır

Çocuğuma yatak odası aldım. 6 ay sonra vidalama yerlerinden kırıldı ve garantisi devam etmesine rağmen ne müşteri hizmet...

1 Destek

Teslimat Sonrası Kurulum Hataları Ve Geciken Değişim Süreci

"Çok kısa süre içinde ilgili kişiler tarafından dönüş yapıldı ve makul süre içinde sorunum giderildi. Çerkezköy mağazası yetkilisi doğukan bey'e ve Kayseri fabrika yetkilileri'ne çok teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Almila Mobilya Çekmece Montaj Hatası

Almila MobilyaÇekmece Montaj Hatası

Gülçin
Bağlıca Almila Mobilya Hayal Kırıklığı

Bağlıca AlmilaMobilya Hayal Kırıklığı

Uğur
Almila Çalışma Masası Koltuğunun Tekeri Kırık Geldi!

Almila ÇalışmaMasası Koltuğunun Tekeri Kırık Geldi!

Yusuf
Almila Mobilya Garanti Kapsamındaki Ürüne Haksız Ücret Talebi

Almila MobilyaGaranti Kapsamındaki Ürüne Haksız Ücret Talebi

Derya
Almila Mobilya Bahçeşehir Mağduriyeti!

Almila MobilyaBahçeşehir Mağduriyeti!

Necati
Almila Mobilya Cibinlik Montajında Hata!

Almila MobilyaCibinlik Montajında Hata!

Özlem