Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2023 20:25

Almila Mobilya'nın Eryaman şubesinden 16.01.2023 tarihinde 2 adet çalışma masası, kıyafet dolabı ve 2 kitaplık aldım, 20 Mart'ta teslim edileceği söylendi. Ancak ürünüm gelmedi, ürün geldi kurulum ekibi bulunamadı derken, baskılarım sonucunda 1 Nisan 2023 tarihinde, Ürünlerimi kurulum için geleceklerini söylediler. 2 aydan fazla zamandır beklediğim dolabımın kapağı kırık çıktı, dolaplardan birinin ayağı diğerlerinin Ayağı ile uyuşmadığı için bağlantısı yapılamadı. Dolap sallanıyor üstümüze düşecek diye korkuyoruz. Eski Dolabımı da verdiğim için eşyalarım ortada dolabın yapılmasını bekliyorum. Ayrıca kurulum için gelen elemanlar o kadar Acemiydi ki, basit bir çalışma masasını kurabilmek için en az 5 kere söküp taktı ve her defasında yanlış bağlantı yaptı Çalışma masasının her yeri çizik içinde kaldı. Sıfır olarak almış olduğum ürün sanki 5 kere taşınmışım gibi yıpratıldı. Çalışma masasının yerini değiştirmek için ittiğimde ayağının vidasının bile sıkılmadığını bir fark ettim. Yaptıkları işten bu kadar uzak ve alakasızlardı. Şimdi sorunumun çözülmesi için devamlı Almila Eryaman ile görüşmekteyim her seferinde görüşeceğiz dönüş yapacağız diyorlar ancak herhangi bir dönüş yapılmıyor. Fabrikaya ilettik oraya bildirdik buraya bildirdik deyip duruyorlar. 2 aydan fazla zamandır beklediğim mobilyalarımın gelişi ve karşılaşmış olduğum durumdan ötürü şikayetçiyim. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.

06 Nisan 2023 07:45 (Şikayetten 11 saat sonra)

Yatak Değişim Talebime Cevap Alamadım

07 Mayıs 2025 08:32

Garanti Kapsamındaki Çocuk Bazası Amortisör Arızası Ve Randevu Sorunları

21 Ocak 13:11
garanti-kapsamindaki-cocuk-bazasi-amortisor-arizasi-ve-randevu-sorunlari-1.jpg
Yusuf sonuçtan çok memnun

13 Nisan 2025 18:27
"Ürünleri kaliteli ancak bu süreç biraz yordu. Sonuç olarak eksik ve kırık parçaları değiştirdiler. Müşteri hizmetleri ilgiliydi. Teşekkür ederim."