Gamze sonuçtan çok memnun

Allianz Sağlık Sigortası Mağduriyeti: Beklenmedik İstisna Eklenmesi

08 Kasım 2024 19:25
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkürler Allianz”

2020 yılından bu yana Allianz sigortalıyım. Bugüne kadar karşılanan muayenelerim ömür boyu sağlık ve istisnasız yenilenme garantisi aldıktan sonra, aradan geçen 5 yıldan sonra, yıllar önce yapılan bir işlemi bugün baz alarak kontrol ve komplikasyonları karşılamama kararı aldılar. Daha dün muayene olmama rağmen, son 6 ay içerisinde konulan polip teşhisim için doktora geldim. Yıllardır poliçemde olmayan istisna, yani kapsam dışı bırakılma, bugün şu saatte oldu. Allianz, tercih edeceğiniz, sağlığınızı teslim edeceğiniz en son sigorta şirketi olmalı. Yarın sabah operasyon olacakken, 5 yıl sonunda sağlık garantisi, istisnasız sağlık garantisi almama rağmen red verip poliçeme istisna eklediler. 5 senedir her sene smear yaptırıyorum, her tahlilim kayıt altında, bugün polip alınması gerekiyor diye beni muayeneden bile kapsam dışı bıraktılar. Yazıklar olsun. Hukuki olarak hakkımı arayacağım. Bir daha Allianz asla...

09 Kasım 2024 19:57

Ömür boyu yenileme garantisi (öbyg), sigorta şirketinin tamamlayıcı ya da özel sağlık sigortanın kapsamını değiştirmeden ömrün boyunca yenileyeceğine dair verdiği taahhüttür. Yani mevcut poliçe planınında yer alan teminat ya da ödeme limitlerini senin aleyhine olacak şekilde değiştirmeme sözünü vermesidir. Allianz Sigorta 5 yılım da poliçeme istisna getirerek operasyonuma ret vermiştir. Sebebini ise alakası olmayan bir şekilde 5 yıl öncesinde yapılan bir operasyon ile iliskilendirmistir. Kanunen kazanılmış hiçbir hak geri alınamamakla birlikte Allianz Sigorta güven sorunu teşkil ederek omjr boyu saglik garantisini istisnasız verdikten sonra beşinci yılda policeme istisna getirmiştir mağduriyetim ile operasyon gününden bir gün önce ret helmesi kle 17.750 TL ücret ödemek zorunda bırakıldım ücretimin iadesini policeme hukuka aykırı şekilde uygulanan istisnanın kaldırılmasını rica ederim

profile profile
Gamze
Gamze
15 Ocak 2025 21:49

Sorunum çözüldü teşekkürler Allianz

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Sağlık Sigortası Poliçemde Haksız Dışlama, İletişim Eksikliği Ve Yenileme Sorunu

28 Nisan 2025 20:35
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortama Sonradan Eklenen İstisna Maddeleri Mağduriyet Yarattı

27 Ekim 2025 17:00
saglik-sigortama-sonradan-eklenen-istisna-maddeleri-magduriyet-yaratti-2.jpg
saglik-sigortama-sonradan-eklenen-istisna-maddeleri-magduriyet-yaratti-1.jpg

Allianz Sigorta'nın Hatalı Provizyon Ve Geri Ödeme İnadı

31 Ekim 2024 13:06
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:12
Selin sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57