Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 14:21

Alibaba, Amazon ve Aliexpress firmalarının siparişlerini gerçekleştiren http://bjabfdsc.com sitesinde 290.000 TL'lik yatırımıma el konuldu. bjabfdsc.com üzerinden, WhatsApp aracılığıyla yabancı bir kişi tarafından ulaşılarak verilen bir referans kodu ile üyelik açtırıldı. Platformun ismi Mall olarak geçiyor. Binance üzerinden para yatırıldıktan sonra Telegram üzerinden iletişime geçilerek, Aliexpress, Amazon ve Alibaba sitelerinden gelen 25 siparişi tamamlamak üzere 5'er kişilik gruplar oluşturuluyor. Her sipariş, uygulama üzerinden atanıyor ve ekte paylaştığım miktarlara göre her firmanın farklı oranlarda %4, %8 ve %12 komisyon verildiği görülüyor. Ben bu siparişleri tamamlamak için 100$ ile başladım ancak sürekli çok yüksek miktarlarda siparişler verildi. Paramı kaybetmemek için tamamlamam gerektiğini düşündüm ve son 25. Görevin 16.879 dolar gibi büyük bir meblağ olduğu için tamamlayamadım. Site Mall yetkilisi, 25 görev tamamlanmadıkça hiçbir para çekiminin olmayacağını ve paramın yanacağını belirterek beni mağdur etti. 290.000 TL'lik yatırımıma el koydular. Çözüm önerilerinizi bekliyorum

Yorumlar (13)

İlya
İlya

Savcılığa suç duyurusunda bulunun ve bunların sağlayıcılarının maillerine bu durumu bildirin, ben aynı sistemdeki fredgoss.com sitesini bildirdikten sonra girişte ibraz koydular. Sizlerde yapabilirsiniz.

Necmi

Nasıl yaptın ilya anlatabilirmisin nasıl yapacağız sende kaybettinmi

Azat
Azat

Arkadaşlar bunlar hepsi güzel hazırlanmış bir tezgah. Parasını kurtaran yok ben daha görmedim duymadım. Yapılabilecek tek şey en azından bunları ifşa etmek ve daha az kişinin batmasına engel olmaktır :( benim de 28 bin dolarım içeride kaldı

Sercan
Sercan

Herkese öncelikle geçmiş olsun vallahi zaten bunun tezgah olduğunu anlamıştım banada yabancı kızın biri mesaj attı ve dedi işte seni yanlışlıkla mesaj falan hikayesi yaptı sonra kendi numarasını attı oda yetmedi Instagram varsa verdim oda yok tamam telegram geçtik dedim kendime telegram ne alaka çünkü bizde telegram da neler dönüş olduğunu biliyoruz neyse kız mesaj attı tanışma oldu eee oda yetmedi böyle bir şey gösterdi bana yatırım yap falan benim zaten borcum var banka ya bende zaten para yok dede 500x atmamış 😂😂 neyse işte banada bu uygulamayı gösterdi üye olduk bana dedi yatırım yap kıza diyorum bende para yok yok daha telefon faturası ödemedim neyse o zaman sen at çünkü bende para yok diyorum oda attı gösterdi bak hala para yatırma yapmadığım halde para umurumda biline değil görevleri yap dedi kendi hesabını biline verdi diyorum bankamiyim ben fıkra gibi ya görevleri bitir diyor bölüm sonu canavarım sanki he bu arada şahıs bu ben onları patlattım sizde patlamayın

Berat
Berat

Bir çözüm bulabildiniz mi? Benimde 40 bin tl gitti

Miraç

Galiba en iyi soğuk bir su içmek

82 bin tl param gitti

Cano
Cano

Benim de 70 bin gitti kurtarabilen varsa bana da yardımcı olsun

Abd
Abd

Her şeyimi kaybettim ve paramı geri istiyorum

Kaclira kaybettin benimde gitti

Ali
Ali

İşini çözerim site sorumlusuna yaz diyenlere inanma. Bende aynı durumdayım icraya verdim savcılığa da şikayet ettim başka yolu yok

Necmi

İcraya nasıl verdin bir dönüş aldınız mı Ali cevap verirmisin bende mağdurum

Muhammet
Muhammet

Bir dönüş alabildinizmi ali bey

18 Mayıs 2024 23:01

20 Aralık 2024 23:21