29 Nisan 2024 01:52

Alibaba, Amazon ve AliExpress firmalarının siparişlerini gerçekleştiren http://jyeskin.com/ sitesinde 200.000 TL'ye el konuldu. Jyeskin.com üzerinden girilerek bir referans kodu ile üyelik açtırılıyor. Bana WhatsApp'tan yabancı bir kişi tarafından ulaşıldı. Platform ismi Mall olarak geçiyor. Uygulamaya Binance üzerinden para yatırılıyor ve Telegram üzerinden iletişime geçilerek AliExpress, Amazon ve Alibaba sitelerinden gelen 25 siparişin tamamlanması için beşer kişilik bir grup oluşturuluyor. 25 sipariş uygulama üzerinden atanıyor. Ekte paylaştığım miktarlarda her firmanın farklı olmak üzere %4, %8 ve %12 her işlemden komisyon verildiği görülüyor. Ben bu siparişleri tamamlamak için 100$ ile giriş yaptım. Fakat sürekli çok yüksek miktarlarda siparişler verildi, paramı kaybetmemek için tamamlamam gerektiği düşüncesine kapıldım ve son 25. göreve ait olan miktar 13.879 dolar gibi büyük bir meblağ olduğu için tamamlayamadım ve site Mall yetkilisi 25 görev tamamlanmadıkça hiçbir para çekimi olmayacağını, paramın yanacağını belirterek beni mağdur ettiler. 200.000 TL'lik parama el koydular. Çözümlerinizi bekliyorum.

Yorumlar (11)

Asya

This is my Telegram address, you can send me a message to exchange information: @A2500

Naside

Bende bu sitenin mağduruyum parasını alan var mı ne yapmamız gerekiyor

Yanal

Ben de böyle şeylerle karşılaştım. Çözümü kim bulduysa bizden eksik etmedi, teşekkürler.

Miraç

Kanka bizde mağduruz yardımın dokunabilirmi

Cano

Biz bulamıyoruz

İsmail

Bende aynı durumdayım lütfen bir çözüm yolu bulan var mı gerçekten bende mağdur oldum parasını alabilen oldu mu

Miraç

Kardeşim o para gitti geçmiş olsun benimde kaybım var

Onur

Kardeşim çözebildin mi kurtarabildin mi siteden paranı

Bulan varsa bizimlede paylaşabilirmi

Metin

Bu aldığın ilk görevmiydi Furkan senin

Özgür

Selamünaleyküm böyle bir durumdan ben de karşı karşıya kaldım bilgisi olan nasıl kurtarabilirim paramı bilen yardım etsin bana ne olur

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Mall Platformunda Mağduriyet: 280.000 TL'lik Kayıp

10 Mart 13:22
Mall Platformunda Mağduriyet: 280.000 TL'lik Kayıp

20 Aralık 2024 23:21
Yatırımıma El Konuldu: Mall Platformunda Büyük Kayıp
Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 14:21
Aliexpress Kategorileri