Kaban Teslimatında Sorumsuzluk Ve İletişim Problemleri

12 Aralık 2024 16:09

Altunizade şubesinde bir kaban beğendim. Fakat bedeni kalmamış. Şubedeki abla diğer mağazalara baktı. Suadiye şubesinde olduğunu söyledi. Oradan direk alabileceğimi veya Altunizade şubesine getirtebileceğini söyledi. Ne kadar sürer gelmesi diye sordum. Suadiye ile görüştü tekrar abla. Yarın veririz araca, sonraki gün orada olur dediler. Suadiye şubesinden. Altunizade'deki ablamız öyle söyleyince tamam dedim bende. 4 gün oldu hala ortada kaban yok. Bugün Suadiye şubesini aradım. Telefona bakmadılar. Tekrar aradım telefonu bir kadın açtı. Telefondaki üslubunun kelimelerle izahı mümkün değil. Sanki kadının evini aramışım, rahatsız ediyormuşum gibi konuştu. Şaşırdım bende bu tepki karşısında. Ali Mağazaları mı, yanlış mı aradım diye sorma ihtiyacı hissettim. Neyse kadına durumu anlattım, terslediği yetmezmiş gibi bilmiyorum. Ben diye konuyu kapatmaya başından savmaya çalışırken S***** isimli birine seslendi. Bir de ona anlatmaya çalıştım. O arkadaşta bana ısrarla Altunizade şubesiyle görüşün deyince, oraya kabanın ulaşmadığını bu yüzden Suadiye şubesini aradığımı, kabanın oradan çıkıp çıkmadığını teyit etmesini istedim. Kontrol ettikten sonra kabanın bugün verildiğini, önce Dudullu'ya gideceğini oradan Altunizade'ye geçeceğini söyleyince beynim zonklamaya başladı. 2 günlük teslimat 6-7 güne uzadı. Pes etmedim Dudullu şubesini (merkez) aradım. Maalesef orada da telefona bakan yok. Buraya şikayet yazmaya karar verdim. Eğer buradan da bir sonuç çıkmazsa ticaret sicilden şirket ortaklarını bulup onlara ulaşacağım. Bu sorumsuz personellerin markaya zarar verdiğini söyleyeceğim. Müşteri veli nimettir. Kimse bedava bir şey almıyor.

Bişenk sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 23:05

15 Şubat 2025 17:16
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nişan Günümü Zorlaştırdı

Çiğdem
01 Temmuz 2025 14:53
İrem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 22:43

14 Haziran 2024 14:01