Volkan sonuçtan çok memnun

Teslimat Gecikmesi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu

Volkan
26 Kasım 2024 08:14

Sanırım #Alfemo tarafından yanıltıldım!

24 Ekim 2024 tarihinde Modoko @Alfemo'dan 1 adet Baltimore köşe takımı, 1 adet Linda 2'li koltuk siparişi verdim ve ödemesini gerçekleştirdim.

Satın alım öncesi konuşmamızda satıcı N***** Hanım ve F**** Bey, kanepe ve yastıkların kumaş seçimlerini seçtiğimiz kumaşlar şeklinde olabileceğini söylediler.

Normalde eve teslimin ortalama 20-25 gün içerisinde, ancak en kaotik durumda 30 günün üstüne çıkmayacağını belirttiler.

Ürünlerin peşin ödeme indirimini yaparak anlaşmaya vardığımız bir fiyat belirttiler.

Ürün ayak renklerinin istediğimiz gibi cevize boyanacağını söylediler.

Sonrasında bu konularda hemfikir olarak ödeme ve sipariş oluşturma aşamasında masaya oturduğumuzda;

Anlaştığımız fiyatı yanlış anladıklarını, kusura bakmamamı ve 3 bin TL fazla ödemem gerektiğini söylediler,

Ardından ayak renklerinin istediğimiz gibi boyanmaya çalışılacağını, ancak ton farkları olabileceğini söylediler,

Sonra da seçtiğimiz ve satış anında 'olur' dedikleri kumaşlar ile kanepelerin üretilemeyeceğini, yanlış anladıklarını, kusura bakmamamızı söylediler.

Üst katta konuşup anlaştığımız 3 temel konuda da yanlış bilgi verdiler. Ancak kanepeleri beğendiğimden ve marka kalitesine güvendiğimden dolayı bunları sineye çekerek kendilerine yaptıkları yanlışı anlattıktan sonra kabul ettim.

Bugün 26 Kasım, WhatsApp yazışmaları ile taahhüt ettikleri 20. günden beri soruyorum ancak sürekli İzmir'de ürünler gelecek vb. cümleler duydum. En son satıcı N***** Hanım telefon ile kusura bakmamamı, 30 Kasım 2024 yani Aralık ayında teslim olabileceğini söylediler. Yani teslim taahhüdü verdikleri 20-25 gün değil, en uzun süre olan 30 gün değil, çok ama çok daha uzun bir süre belirttiler. Evimde 2 aya yakındır sandalye üzerinde oturuyorum ve belirtilen tarihler kabul edilemez. 30 günlük süre 2 gün önce zaten dolmuştu ancak WhatsApp'tan yazdığım mesajlara geri dönüş yapmıyorlar. Artık yanıltıldığımı düşünmeye başladım. Markanın bu konuda ivedilikle bana ulaşarak kalitesini korumasını bekliyorum. Aksi takdirde hukuki olarak hakkımı aramaya başlayacağım. #Alfemo

27 Kasım 2024 11:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Aliye sonuçtan çok memnun

Aliye
24 Temmuz 2024 21:05
"Yorucu bir süreç sonrası ürünlerim teslim edildi. Ürünlerimi çok beğendim. Teslimat uzun sürse de sonuç güzel oldu. Teşekkürler..."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
16 Eylül 2023 15:31

Cansu
06 Şubat 2024 15:09

01 Nisan 2024 15:21
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
25 Temmuz 2023 18:21