Alfemo Amber Koltuk Takımı Ve Bitmeyen Sorunları

Büşranur
10 Ocak 2024 14:26

Problemli gelen koltuklarım için onca çaba ve Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptığım şikayet sonunda değiştirildi. Ancak yastıklarında çökmeler oluşmaya başladı. 08/01/2024 tarihinde servis kaydı oluşturdum. Umarım gelen arkadaşlar, defolu koltuklarımı incelemeye gelip 'sorunsuz' diyenler gibi bu çökmelere de 'sorunsuz' demezler. Bu süreç artık beni çok yıprattı. İşlerimin arasında müşteri hizmetleriyle bağlantı kurmaktan ve çözülmeyen sorunlardan dolayı çok sıkıldım. İki koltuk aldım; biri sorunsuz fakat bu amber koltuktan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Ücretini ödediğim bir ürün yüzünden tanımadığım çalışanlarla polemiğe girmekten bıktım. En kısa sürede koltukların görsellerini yükleyeceğim. İncelemeye gelen arkadaşlardan sonra bunu yapmak istiyorum çünkü onların da tavır ve tarzlarını insanlarla paylaşmak isterim.

11 Ocak 2024 11:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Gülşen

Merhaba koltuklarınızdan memnun değil misiniz? Bende amber koltuk takımından almak istiyorum 2 tane üçlü. Ama kararsız kaldım. Beyaz şönil kumaştan almak istiyorum tüylenme veya başka sorun yaşar mıyım emin olamadım.

Alfemo Markanın Ürünün Arkasında Durmaması Ve Hatasını Kabullenmemesi.

04 Temmuz 2024 23:02
Alfemo Markanın Ürünün Arkasında Durmaması Ve Hatasını Kabullenmemesi.
Eliff sonuçtan hiç memnun değil

Alfemo Penta Koltuk Takımı Kumaş Problemi

Eliff