05 Mayıs 2023 15:32

Albaraka Türk nasıl bir bankaymış araç kredisi almak istedim. Diğer kalan peşinatı bankamıza yatırın dediler. Yatırdık 28.04.2023 tarihinde talepte bulundum ve dün 04.05.2023 tarihinde 2. El taşıt finansman tahsis edildi diyor. Maksimum 3 iş günü içinde sonuçlanıyor. Güya bugün 2 günmüş, pazartesiye aktarıyor. Eminim bunu tüm müşterilerine yapıyorlar, maksat paraları kasada tutmak.

05 Mayıs 2023 16:07 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

10 Mayıs 2023 14:01

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

Cenker sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Temsilcisinin Saygısız Davranışı Nedeniyle Üyelik İşleminin Engellenmesi

29 Kasım 2025 14:23
musteri-temsilcisinin-saygisiz-davranisi-nedeniyle-uyelik-isleminin-engellenmesi-1.jpg