Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Bank Yasal Takibi Kaldırmıyor

22 Mayıs 2024 19:29

14 Aralık'ta kredili destek hesabından 100 TL kullanım sağladım, ardından ödemeyi unuttuğum için 5 Mayıs'ta 100 TL borcumu kapattım. Faiz dolayısıyla kalan tutarı hesaplayamadığım için 7 Mayıs'ta faiz tutarını da ödedim. Aktif Bank avukata verdi. Borcumdan dolayı hukuk birimiyle görüşme sağladığımda, dosyanın kapatılmasını banka tarafından talep ettiklerini, küçük bir ücret için avukat masrafı ve dosya masrafına maruz kalmamam gerektiğini söylediler. 'Müşteri hizmetlerini arayın. Borcu yoktur.' bildirimini göndersinler, bize dosyanızı kapatalım dediler. Defalarca müşteri hizmetleriyle konuştum. İlk müşteri hizmetlerini aradığımda '25 TL borcunuz kalmış, bugün yatırın, hemen kapatalım hesabı, hukuk bürosunu da 'borcu yoktur' diye bildirelim' dedi. Ona istinaden hareket ettim, ardından aradığım müşteri temsilcileri farklı farklı şeyler söyledi. Bankaya herhangi bir borcum yoktur. 'Borcu yoktur' kağıdının hukuk bürosuna ulaşmasını talep ediyorum ve dosya masrafı, faiz, avukat ücreti ödemek istemiyorum.

23 Mayıs 2024 08:43 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ödeme Yapmama Rağmen Sicilim Bozuldu Ve Yasal Takip Başlatıldı

12 Ağustos 2025 15:13
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 18:27
Hukuk Bürosunun Haksız Talebi Ve Yanıltıcı Bilgiler