Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Teslimat Süreci Ve Kredi Bilgilendirmesi

02 Kasım 2024 11:16

Yaklaşık 2 hafta önce yeni evlendiğim eşim ile birlikte bu mağazaya yatak ve mobilya almak için gittim. H****** isimli bir personel bizimle ilgilendi. Kendisi, ev hanımlarına 45 bin liraya kadar kredi verildiğini belirtti. Biz de buna nazaran yaklaşık 2 saat boyunca mağazada koltuk, dolap vesaire eşyalar baktık ve aldık. Kendisi bize 2 hafta içinde teslimatın olacağını söyleyip imzalar attırdı. Yaklaşık 2 hafta sonra eşimin üzerine aldığım eşyaların kriterlere uymadığını ve teslimat yapamayacaklarını bildirdiler. 2 hafta boyunca zamanımız boşuna gitti ve ev eşyasız kaldı. Bize deselerdi, kriterlere uyup uymadığınız için belirli bir zaman gerekiyor, eyvallah derdik. Ya siz kimsiniz? 2 hafta sonra eşyaları teslim edemeyeceğinizi söylüyorsunuz. Ev hanımlarına kredi var diye ısrarla eşimin üzerine aldırtıyorsunuz. Ben isteseydim başkasının üstüne de yaptırtırdım. Hata sizde değil, hata bende. Akrabam, eş dost çevremden bir kişi bile bu dükkanın önünden geçmeyecek. İzin vermeyeceğim. Tanıştığım, sohbet ettiğim tüm çevremde bu olayı aynen bu şekilde anlatacağım. Kolay gelsin.

05 Haziran 2024 10:54

Satış Sonrası İlgisizlik Ve Saygısız Yaklaşımla Hayal Kırıklığı

18 Temmuz 2025 16:36
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
17 Mart 2024 12:14
Osman sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 19:44

12 Eylül 2024 20:01