Aksigorta Poliçe Kapsamındaki Ücretsiz Hizmetler Verilmiyor!

Aydanu
Aydanu
26 Ağustos 2024 12:21986

Hayata devam sigortası kapsamında taahhüt ettiğiniz ücretsiz hizmetler kapsamında diyetisyen hizmetini sağlıyor gibi görünüp hiçbir şekilde hizmet alınamıyor. Sizlere bu hizmetten yararlanmak istediğimi ilettim, bana ulaşan kişi diyetisyen için randevu verdi.

Dediği saatte online olarak sisteme girip bekledim. Ancak diyetisyen online görüşmeye gelmedi. Bu durumu bana mail ile randevumu oluşturan hanımefendiye de ekran görselleri ile de attım ama o da dönüş sağlamadı. Şunu bilmenizi isterim ki poliçe seçimi yaparken hiç kuşkusuz ücretsiz hizmetler olarak yararlanabildiğimiz ürünlere de bakıyoruz, kararımızı etkiliyor.

Bu hizmetleri almayı umarken, "geçiştirilmek" sorunu bildirmeme rağmen dönüş bile yapılmaması, kaç yıllık Aksigorta müşterisi olarak beni kırdı ve üzdü. En azından geri dönüş sağlanılarak yeni bir randevu oluşturulabilirdi. Buna bile layık değilsek, diyecek sözüm kalmamıştır.

26 Ağustos 2024 12:34 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

26 Ağustos 2024 17:45

Sn. XAYDANUR D.B, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 26/08/2024 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Aksigorta Poliçelerinin Kullandırılmayan Ücretsiz Hizmetleri Hakkında

Mehtap
Mehtap
1 Nisan 2024 11:241.262

Aksigorta'nın çağrı merkezinden hizmet almaya çalışmak gibi dünyanın en zor işine giriştim. Hayata Devam poliçem kapsamı...

Aksigorta Poliçelerinin Kullandırılmayan Ücretsiz Hizmetleri Hakkında
1 Destek

Aksigorta Bilinçli Olarak Telefona Bakmıyor

Emre
2 Ocak 2024 18:452.016

"Şikayetten sonra arayan müşteri temsilcilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Mobil uygulamaya online randevu sekmesi eklenerek iş daha basit hale getirilebilir."

Aksigorta Bilinçli Olarak Telefona Bakmıyor

Aksigorta Mazeretsiz Poliçemi Yenilemiyor.

Abdullah
Abdullah
27 Ağustos 2024 09:47790

"Problem çözüldü. Teşekkür ederim"

Aksigorta Mazeretsiz Poliçemi Yenilemiyor.

Diyetisyen Randevumun Online Olduğu Belirtilmedi Mağdur Oldum

Serhat
Serhat
23 Haziran 2025 17:47940

Sigorta hayata devam sigortası yaptım. Bana diyetisyen ve diş bakım ve check-up hizmetini vereceklerini söylediler. Daha...

Mini Check Up Hizmeti İçin Randevu Oluşturulmadı, Maddi Kayıp Yaşadım

Serdar
Serdar
10 Ağustos 2025 18:29722

"Aksigorta ve ekibinden E**** ve A**** Hanıma teşekkür ederim."

Öne ÇıkanKonular

Aksigorta Kategorileri