Sennur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 21:43

11.10.2023 tarihinde 35 azk 543 plakalı aracımızla tek taraflı maddi hasarlı trafik kazası geçirdim. Polisi arayarak alkol testi ve olay yeri incelemesiyle ilgili polis memuruna gerekli bilgileri verdim ve 3 gün içinde kaza raporumu aldım. Aksigorta'nın tavsiyesi üzerine anlaşmalı servis olan Arkas Citroen servisine gittim. Servis yetkilisi tarafıma aracın küçük bir ezikten dolayı sağ panelinin komple değişmesi gerektiğinin bilgisini vermiştir. Ben de servis yetkilisine küçük bir ezikten dolayı komple panelin değişmesinin mantığı olmadığını söyleyip servisten ayrıldım ve İzmir 3. Sanayi sitesinde özel servise götürdüm. Servis Aksigorta'ya müracaat ederek hasar dosyasını açtırdı ve sizi Aksigorta'dan kasko yaptığınıza pişman edecek sorunlar başlıyor. Aksigorta'ya polis raporu sunarsınız yetmez, olay anında kendi isteğinizle alkol testi yaptırdınız yetmez, araç sahibi olarak islak imzalı beyan verirsiniz yetmez. Hasar yetkilisi, siz bu araştırma bahanesiyle yaptığınız incelemeleri mahkemelere anlatın. Bizim saibeli hiçbir işimiz olamaz. Her şey beyanda yazdığı gibidir. Hakkınızda konuyla ilgili benzer şikayetler okudum. Lütfen verdiğiniz teminatların gereğini yapın ve dosyamı sonuçlandırın.

profile profile
25 Ekim 2023 08:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

25 Ekim 2023 12:14

Sn. ŞENNUR A, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 25.10.2023 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Ercan
Ercan

Aksigorta yetkilileri sizin anlaşmalı olduğunuz servisler küçük bir ezikten dolayı bile neredeyse aracın yarısını değiştirmek istiyorlar sanayide kolayca çözülecek bir göçük ödemesini yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz size araştırmayın demiyoruz uzattıkça uzatıyorsunuz siz kurumsal bir kasko şirketinin asıl görevinin kaza yapan vatandaşın işlemlerini hızlıca çözüm üretmek olduğunu unutmuşsunuz, buradan şablon mesajlar atarak durumu geçiştiriyorsunuz biz sürücü olarak özellikle genişletilmiş kasko yaparak ödemeyi eksiksiz yapıyoruz küçük bir hasarın dosyasını sonlandırmasını başaramayan Aksigorta başımıza büyük bir kaza gelse yandık demektir bizde kasko yaptık diye seviniyoruz yazık bu insanlara doğru yanlışı ayırmayan teknik elemanlar çalıştırıp insanları mağdur ediyorsunuz, şişe tek bir soru kasko ne demektir...

Burak sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 13:46
aksigorta-hasar-inceleme-suresi-10-gunu-gecti-1.docx
Hamza sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2023 17:30
"Temsilci ilgiliydi. Teşekkürler..."
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Aksigorta Ak Sigortaya İlgisizlik Ve İkama Araç Problemi

30 Temmuz 2024 19:39