Akasya AVM Köpekler Ve Puset Problemi.

16 Ocak 2024 01:223.336

Dün (15.01.2024 Pazartesi günü)
Akasya AVM'ye toy poodle cinsi köpeğim ile gittim. Köpeğim henüz 6 aylık ve pusette duramıyor. Yıllardır sık sık geldiğim AVM'de bugün puseti zorunlu kıldılar. Kullanamayacağımı, köpeğimin hep ağlayacağını ve huzursuz olacağını belirtmeme rağmen kurallar böyle denilince yapacak bir şey yok hızlıca işlerimi halledip çıkayım dedim.
Danışmadan bana bir puset verildi. Verilen puset yırtık ve içerisine başka bir köpek idrarını yapmış-kurumuş. Hem verilen puset yırtık hem de pis.
Köpeğim içerisinde çok huzursuz olduğu için ağlamaya başladı ve ardından puset yırtık olduğu için kenarından yere düştü.
Danışmaya gidip pusetin yırtık olduğunu ve köpeğimi koymayacağımı söyleyip biraz sesimi yükseltince kucağınızda sorun yoktu size güvenlikler mi puseti zorunlu tuttu dedi ardından puset olmadığında öyle yapıyoruz diyerek olayı çevirdi.

Puset konuluyor ise konulan pusetler temiz ve sağlam olmalı. Bunların dışında her köpek pusete maalesef uygun değil. Köpeğim fazlasıyla korktu. Hiçbir canlıya bunun yaşatılmasının anlamı yok. Bilinçsiz bir insan değilim, köpeğim tuvalet eğitimini yeni yeni öğrendiği ve geldiğinde tutamadığı için ben zaten hiçbir kapalı alanda köpeğimi kucağımdan indirmiyorum. Kimse benim köpeğimin tuvaletini temizlemek zorunda değil. Yerde gezmesini yasaklayabilirsiniz puset yerine mesela. Ben bu kadar titiz düşünebiliyorken bir hayvanı zorla pusete koymaya çalışmanız üstüne güvenliğe suç atmanız ayrı bir şey.
Yıllardır evcil hayvan dostu diye gittiğim sevdiğim AVM'ye bir daha zorunda kalmadıkça gitmeyeceğim. Oldukça çirkin ve düşüncesizce bir davranıştı.

16 Ocak 2024 14:44 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Tuana Hanım, Öncelikle Akasya’ya göstermiş olduğunuz ilgi ve iletmiş olduğunuz geri bildirim için teşekkür ederiz. Hayvan sahibi ziyaretçilerimize saygı duyuyoruz ve Akasya içerisindeki diğer ziyaretçilerimizi de düşünerek onları rahatsız etmeyecek şekilde tüm önlemlerimizi alıyoruz. Bunun sonucunda tüm evcil hayvanların girişine puset zorunluluğu ile uygunluk veriyoruz. Deforme olmuş pusetler için ise gerekli kontrol ve yenilemeyi yapıyor olacağız. Keyifli günler dileriz.

Mall Of İstanbul Güvenliği Köpeğimi İçeri Almadı

25 Temmuz 2023 00:212.506

Yıllardır aylardır köpeğimle beraber girdiğim AVM bugün AVM'nin güvenlik görevlisi tarafından sert bir şekilde, ısrarla,...

1 Destek

Buyaka AVM Evcil Hayvanla Mağduriyet: Puset Sorunu

8 Haziran 2025 19:37956

Buyaka AVM'ye evcil hayvanımla gittim. Yere indirmemin yasak olduğu, puset vereceklerini söylediler. Danışmadan puset is...

Öne ÇıkanKonular