AJet Uçuş Değişikliği Ve İptal Sorunu

AJet Uçuş Değişikliği Ve İptal Sorunu
Emrah
21 Eylül 2024 16:49

Resmen Ajet tarafından mağdur edildim. 5-6 ay öncesinden aldığım bilette uçuş saati değiştirildi, bu sebeple Ajet tarafından bana ister iptal ister ücretsiz değişim hakkı tanındı uçak biletimde. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp ücretsiz değişim hakkımı teyit ettim ve uçuşumu 1 gün sonraki uçuşla değiştirmek istiyorum dedim. Tamamdır, gerekli bildirimleri yapıyorum, uçuşunuz değiştirilecek dendi. 2 aydır kaç kere görüştüm, kaç kere konuştum, geri bildirim doldurdum ama uçuşuma 2 gün kaldı, hala değişmedi. Değişmemesini bırakın, var olan uçuşum da iptal edildi. Ajet beni mağdur etti ve hala arıyorum, beni oyalıyorlar. Şaka gibi, uçuşuma sadece 2 gün kaldı.

Emirhan
06 Aralık 2024 20:17
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Davut
13 Aralık 2024 10:52
Müjgan sonuçtan çok memnun

Müjgan
19 Ekim 2024 12:23
"Durumu hızlı bir şekilde ele aldıkları için Ajet ve ekibine içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Hızlı bir şekilde harekete geçerek, tam bir geri ödeme sundular ve uçuşumdan önce sorunu çözdüler. Verdikleri hızlı yanıt ve yaşanan aksaklığı düzeltme konusundaki kararlılıkları büyük bir fark yarattı. Ajet personelinin profesyonelliğini ve müşteri memnuniyetine olan bağlılıklarını takdir ediyorum."
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
30 Haziran 2024 21:20
A Jet Yolcunun Bilet Ücretini Alıyor Değişiklik Yapmıyor İptal Etmiyor
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
24 Eylül 2024 10:20