Sema sonuçtan memnun

17 Mayıs 2024 15:26
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“İnternet adresinize evrak yükleme kısımları hata vererek çok ugrastirdi, müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda tek çözümün o kanalı kullanmak olduğunu söyledi. Fakat sonuç itibariyle hasarım karşılandı. Teşekkür ederim”

Ajet Havayolları ile 11 Mayıs'ta Ankara-İzmir uçuşu gerçekleştirdim. Ankara'da sağlam olarak teslim ettiğim valizimi İzmir'de tekerleği kırık şekilde teslim aldım. Havaalanında ilgili birime başvurduğumda bana hemen bir valiz verdiler. Ancak verdikleri valiz, hem marka hem de boyut olarak benim valizimin muadili değildi. Bu yüzden kabul etmedim. Bu durum üzerine bir başvuru başlatıldı ve bana yapmam gereken işlemler anlatıldı. Oradan ayrıldıktan sonra valizimi tamir ettirdim. Anlatıldığı üzere web adresindeki ilgili bölüme evraklarımı yüklemeye çalıştım fakat sürekli hata aldım. Ajet müşteri hizmetlerine durumu ilettim ve başka bir yolla başvuru yapma imkanım olup olmadığını sordum. Bana tek yolun bu olduğunu söylediler. Telefon kaynaklı olabileceğini düşünerek bilgisayardan yüklemeyi denedim, ancak yine hata aldım. Tekrar aradığımda, aldığım uyarının genel bir hata olduğunu söylediler. JPEG dosyalarını PDF'ye çevirerek tekrar yükledim ve sonunda inceleme sürecim başladı. E-posta ile bilgilendirildim. Bugün kontrol ettiğimde tekrar eksik evrak uyarısı aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'eksik evrak' dediler. Yüklediğim tüm evrakları; kimlik, bagaj ve bilet örnekleri, hasarlı bölgenin fotoğrafları, havaalanı tutanağı, valiz tamir faturası, saydım ve 'ne eksik?' diye sordum. Onlar da bilemiyorlar. Ajet, hem bagaj konusunda dikkatli davranmıyor hem de müşterinin hakkını aramaktan vazgeçmesi için elinden geleni yapıyor. 700 TL'lik tamir faturası için uğraşıyorum.

01 Haziran 2024 00:20

09 Ağustos 2023 18:08
Şule sonuçtan çok memnun

Şule
31 Ekim 2024 10:39
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
17 Şubat 2025 10:14