Ajet Fazladan Bilet Satmış

06 Nisan 2024 15:11

10 Mart tarihinde Anadolu Jet'ten 5 Nisan'da Esenboğa'dan Ordu-Giresun'a ve 10 Nisan'da Ordu-Giresun'dan Esenboğa'ya bayram için bilet aldım. Rezervasyon kodum SXYN2V. Uçuşumun olduğu tarih 5 Nisan'da sistem taşıması nedeniyle online check-in yapamadım. Check-in'in havalimanından yapılacağı bilgisini aldım. 23:55'teki uçuşum için saat 22:00'da Esenboğa'ya gittim. 40 dakika check-in yapabilmek için bekledim. Sıra bana geldiğinde check-in bankosunda çalışan kişi beni başka bir bankoya yönlendirdi ve 'Size orada bir açıklama yapacaklar.' dedi. Söyledikleri bankoya gittim ve 20 dakika orada bekledim. Sıra bana geldiğinde bana 18. kişi olarak 'standby' bilet kestiklerini söylediler. Bu şekilde kapıya gitmemi ve koltuk numarası alan şanslı yolculardan biri uçağa binmezse benim de uçağa binebileceğimi söylediler. Bütün biletler satılmasına rağmen fazladan bilet sattıklarını, bana sattıkları bileti aynı zamanda başka bir müşteriye de sattıklarını, istersem konuyla ilgili tazminat davası açabileceğimi sert ve umursamaz bir tavırla ifade ederek beni başlarından savdılar.

Anadolu Jet'in işlerini yapmaması ve müşterilerine herhangi bir çözüm sunmaması nedeniyle VF4260 numaralı uçuşuma binemedim.

Ardından Esenboğa'da bulunan satış ofisine gittim. Orada da aynı tavırla karşılaştım ve 08502242538 numaralı hattı aramam söylendi. Havalimanından ayrılmadan 08502242538'i aradım. Bekleme süresini 8 dakika olarak belirtmelerine rağmen beni 50 dakika hatta beklettiler. Sonunda herhangi bir temsilcilik hizmeti vermeyen müşteri temsilcisine bağlandım. SXYN2V PNR numarasıyla herhangi bir işlem yapamayacağını söyledi. Anadolu Jet uygulaması veya web sitesinden Geri Bildirim Formu doldurmamı tavsiye etti. Ancak ne uygulamada ne de web sitesinde kayıt oluşturulamıyordu. Bu işlemi kendisinin de yapamayacağını belirtti. Sonra benim yerime BT ekibine sorunu bildirdiğini ve bana mesaj ve e-posta ile geri dönüş yapılacağını söyledi ancak ne mesaj ne de e-posta geldi.

Yaşadığım bu mağduriyet sonucunda hiçbir firma yetkilisinden çözüm bulamadım. Tarafıma geri dönüş sağlanmadı. Gidiş biletim kullanılamaz hale geldi. Dönüş biletimi de iptal edemiyorum.

17 Nisan 2024 08:21

Soruna hala cevap alamadım

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
15 Haziran 2024 20:35
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Berra
07 Mart 2025 15:06

Bülent
18 Aralık 2023 13:20

Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Uçağımı Kaçırdım, Mağduriyetim Giderilmedi

Oğuzhan
06 Haziran 2025 16:12
Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Uçağımı Kaçırdım, Mağduriyetim Giderilmedi
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
30 Haziran 2023 13:14