Hayrullah sonuçtan hiç memnun değil

A Jet Şikayet

Hayrullah
15 Nisan 2024 13:53

11/04/2024 Perşembe, 07.25 Ankara-Trabzon arası uçuşa günler öncesinden bilet aldım. Bana gelen mailde check-in işlemlerini 60 dakika önce tamamlamanız gerekmektedir yazdığı için bu işlemi havalimanında gerçekleştirmek istedim. Yaklaşık 2 saat önce hava limanına gelmeme rağmen a jet gişelerindeki yoğunluktan dolayı check-in işlemini yapmam gereken saatte gerçekleştiremedim. Görevlilere defalarca uçağıma az bir süre kaldığını, acelem olduğunu söylememe rağmen hiç kimse ilgilenmedi. Üstelik terslendim. Bagajlarımı almadan uçağa binme, biletimin bir sonraki uçuşa aktarılması gibi taleplerim de kabul edilmedi. Firmanızın yetersizliği ve eleman eksikliğinden dolayı uçağı kaçırdım. Böyle kurumsal bir firmanın böyle yetersiz olması, çalışanların bu kadar ilgisiz, umursamaz ve problem çıkarıcı olması ayrıca çok büyük bir problem olduğunu düşünüyorum. Bayram günü mağdur edildim. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Bu sebeplerden dolayı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Teşekkürler.

Fatih
05 Şubat 2024 13:23

Buse
06 Nisan 2024 00:56

Didem
09 Mayıs 2024 08:08
Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Burcin
25 Haziran 2024 12:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
02 Temmuz 2024 10:21