Yasemin sonuçtan çok memnun

Airbnb Paramızla Mağdur Olduk!

20 Kasım 2023 16:06
Yasemin'in Teşekkür Mesajı
“Çok kısa sürede çözüm olduğu için teşekkür ederim.”

17.11.2023 - 19.11.2023 tarihlerinde Loresima Sapanca adlı bungalovda rezervasyon yaptırdım. Airbnb sayfasında 6 misafir 2 banyo olarak belirtilen evde, bir banyosu kilitliydi ve öncelikle 3 kişi olarak rezervasyon yapıldı. Daha sonra 5 kişi olarak geleceğimizi belirttiğimde, 'hayır, öyle konuşmadık' denildi. Otel olmadığı için, evde günlük olarak belirtilen ücret neyse onu ödedik. Arkadaşlarımız geldiğinde ise, ev sahibi evi kamerayla izlediği için hemen aradı ve 5 kişi kalamayacağımızı, ekstra 2 kişinin de ödemesini istedi. Biz sorun çıkmasın diye, misafir olarak çağırdığımız kişilere sıkıntı çıkmasın diye ekstra ücreti ödedik. Ekstra verdiğimiz ücreti ödeyince sesleri çıkmadı ama hiç memnun kalmadık, çünkü o kadar kişi tek banyoyu ve tuvaleti kullanmak zorunda kaldık. Havuzun ısıtmalı ve sıcak olduğu söyleniyordu ama havuz buz gibiydi ve evin tavanı akıyordu. Ev buz gibiydi, bir tek klima vardı ve yetersizdi. Ekstra yastık veya yorgan olmadığı için üşüyerek uyuduk ve ilk defa bir şikayette bulunuyorum. Zaten Instagram'daki yorum sayfası bile kapalıydı. Karşılama kötüydü, 'Eli belinde teyze, biz temiz bırakıyoruz, siz de böyle bırakın' diyordu. Paramızla rezil olduk.

26 Kasım 2023 18:58

Çok kısa sürede çözüm olduğu için teşekkür ederim.

Aslı
Aslı

Merhaba nasıl çözüldü acaba? Biz de şu an ev sahibimiz yüzünden mağduruz ama nasıl çözeceğimizi bilemedik.

Yasemin

Merhabalar, Çözülmedi ama aırbyn den ilanlarını göremedim çünkü oraya da şikayette bulundum şikayet ettikten sonra ilanlarını göremedim belkide kaldırdılar ama başka bir çözüm yok maalesef siz şikayetinizi yazın en azından başkaları da pişman olmasın

Airbnb Sapanca Dağ Evi Rezervasyon Hayal Kırıklığı

Aylin