Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Acil Dönüş Yapılırsa Sevinirim Air Arabia

26 Mart 2024 23:27

Air Arabia 613326180 ve 613339414 PNR kod numarası ile 26 Mart 2024 tarihinde saat 14:35'te İstanbul Havalimanı'ndan Dubai'ye, oradan da Bangkok'a yapacağımız uçuş için 4 kişilik bilet aldık. Uçağa biniş kapımız D1 olarak belirlendi. 1 saatten fazla kapıda bekledik; ancak bekleme yaparken kapı numarası ve tabela son anda değişmiş ve tarafıma bu konu ile ilgili bilgi, mesaj veya anons verilmemiştir. 15 dakika kala farkına vardık ama kapılar kapandığı için uçağa bizi almadılar. Air Arabia ofisine ulaşana kadar üç ayrı kişiyle görüştüm ve sonrasında ben Çelebi'de, arkadaşlarım ise Merkür ofisinden tutanak tuttular ama bir işe yaramadı. 90 bin civarı zararımız var. Yeni bilet ve koltuk rezervasyonu yapmadılar. Eve dönmek zorunda kaldık, işimizi çözecek muhatap bulamadım. Durumu belirttiğimde ise yapacak bir şeyin olmadığını söylediler. Air Arabia şubesinin görevlileri kaçamak cevaplar verdiler, sistemde kaydımızın olduğunu söylediler. Ayrıca, İstanbul Havalimanı yetkililerinin bu tür konulara el atmasını ve cezai işlem yapmasını istiyorum. Yaşanan bu değişikliklerden ötürü havayolu şirketine yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Buradan Air Arabia yetkililerinden bir cevap veya iade yapmalarını bekliyorum.

profile profile

Arzu sonucu yetersiz buldu

Air Arabia Havayollarında Yaşadığım Sorunlar

Arzu
22 Mart 2024 17:56
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Ağustos 2024 00:59
İstanbul Havalimanı Air Arabia Uçuş Saatinden Önce Kapı Kapanması
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Air Arabia Havayolu Ve Görevli Felaketi

Zeynep