06 Mart 2024 15:15

Öncelikle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde öğrenciyim ve aslen Karslıyım, orada yaşıyorum. Devletimizin üniversite öğrencileri ve sosyal güvenlik kapsamındaki ailelere sunduğu yol yardımı başvurusu hakkında bir şikayetim var. İlk yolculuğum Bilecik'ten Ankara'ya hızlı trenle, oradan da Ankara Gar'dan Kars Garı'na oldu. Biletlerimi ve gerekli belgelerimi çıkartıp ilgili kuruma götürdüm, sorunsuz bir şekilde işlemi tamamladım ve ücretim hesabıma geri yatırıldı. Ancak geri dönüş yolculuğumda Kars'tan Ankara Gar'a, oradan ise Bilecik YHT'ye gittim. Bu dönüş yolculuğundaki belgeleri aileme teslim ettim ve onların götürmelerini rica ettim. Ailem kuruma bugün gittiklerinde, belgelerin kabul edilmediği ve 30 saati geçmiş gibi bir ifade kullanılarak, çok soğuk ve sert bir tavırla karşılaşmışlar. Sadece hakkımızı aramak için başvuruda bulunmuştuk ve ilk başvurumuzun kabul edilmesine rağmen, şimdi reddedilmesi anlaşılır değil. Bu konuda açıklama yapılmasını ve ilgili kişilerin tavırlarında daha nazik olmalarını rica ediyorum. Biletlerim ekte yer almaktadır.

Sude
Sude

Merhaba t. C. No açık olarak paylaşmışsınız dikkatinizden kaçmış olabilir diye söylemek istedim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Aile Destek Başvurusu
Sosyal Yardım Başvuru

04 Kasım 2023 13:15

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Üniversite Ulaşım Desteğine Ret Verildi!

18 Temmuz 2024 12:49

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri