Murat sonuçtan çok memnun

Agoda.com 'da Muhatap Yok, Ücret İadesini Alamıyorum

03 Ekim 2023 13:24
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Agoda ya ücret iadesi için teşekkür ederim.”

Bodrum historical museum Resort otele 25 - 27 Eylül arasında 2 gece rezervasyon yaptım. Rezervasyon bilgileri tanımlı olan otele teyit amaçlı WhatsApp'tan yazışma yaptım otele giriş yapabileceğimizi bildirdiler onayladılar.

Ertesi gün otele gittiğimizde resepsiyonda rezervasyonun onaylanmadığını bildirdiler. Bize olumsuz bir durum varsa telefon açıp bildirmeleri gerekirdi. Bizde planlamamızı ona göre yapardık. Akşam vakti bir daha otel aramak durumunda kaldık ve mağduriyet yaşadık.

Ücretimizi iade istediğimizde acenteye sonra agoda sitesine yönlendirdiler. Agoda'nın Türkçe müşteri temsilcisi yok, İngilizce müşteri temsilcisi de biraz dinledi sonra ses gitti ve telefonu kapattı. İlgi yok muhatap yok kullanamadığım otel için bir de yorum istiyorlar.

Tatiliniz nasıl geçti diye. Resmen dalga geçiyorlar. Kendilerinden paramızı iade alamadık. Resmen yanıltıldık agoda.com sitesinin Türkiye'deki faaliyetlerinin irdelenmesi gerekir. Bize esas bu mağduriyeti yaşatan da otelle birlikte bu site olmuştur. Saygılarımla...

03 Ekim 2023 13:41 (Şikayetten 16 dakika sonra)
Murat
Murat
12 Ekim 2023 13:19

Agoda ya ücret iadesi için teşekkür ederim.

Sinem
Sinem

Merhaba ben siteyle iletişime geçemiyorum nasıl iletişim kurdunuz yardımcı olur musunuz lütfen

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:07

17 Temmuz 2025 22:41
agoda-uzerinden-yapilan-rezervasyonun-iadesi-16-gundur-yapilmadi-2.pdf
agoda-uzerinden-yapilan-rezervasyonun-iadesi-16-gundur-yapilmadi-1.pdf
Ece sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 09:53