Mehmet sonuçtan memnun değil

03 Aralık 2024 12:16

Adore Mobilya Ankara Konya Yolu Mağazası'ndan 02.11.24 tarihinde siparişini verdiğim çalışma koltuğu ürünü 11.11.24 tarihinde evime sevk edildi ve kurulumu yapıldı.

Kurulumdan 30 dakika sonra, koltuğun her oturuşta tık tık ses yapması (Adore'nin 10 yıldır kullandığım başka koltuğunda olmayan ses) ve kolçaklardan bir tanesinin yamuk takılmış olması sebebiyle firmayla iletişime geçtim. 30dk geçmesine rağmen servis kaydı açılması gerektiğini söylendi.

WhatsApp'dan ulaştığım servis yetkilisinin talebi üzerine sorunun video ve resmini gönderdim. Yine kendisinden aldığım onay sonrasında kolçak vidasını döndürmeyi denedim ve boşa döndüğünü gördüm. Teknik inceleme sonrası iki farklı kişi iki parçada sorun olduğunu beyan ettiği için parça değişimi kaydı açıldı.

18 Kasım sonrasında servisten geldiler. Gelen kişilere parça ve konuyla ilgili bilgi verilmemiş, ellerine sadece bir yağlayıcı vermişler. Servis yetkilileri ürün inceledikten sonra "Bunun için en az 2-3 parça değişimi gerekli, gelen parçada da muhtemelen aynı sıkıntı olacak, sen bunu iade et abi" dediler. Bunun üzerine, ayıplı ürün sebebiyle mağazayı arayarak ve WhatsApp hattı üzerinden iade talebimi ilettim.

Birkaç günlük oyalamadan sonra 26 Aralık tarihinde yeniden aynı servis ekibi geldi. "Abi biz söyledik ama yine de parçaları verdiler, değiştirelim madem" dediler. Parça değişimi sonrası kolçak sorunu çözüldü fakat tıkırdama sorunu çözülmedi. Hatta gelen arkadaşlar, koltuk mekanizmasını açıp burada mühendislik sorunu olduğunu teyit ettiler, yine iade talep etmemi söylediler ve servise de durumu gözümün önünde bildirdiler. Video da çektik. Durumu yine bildirdim. İadenin başladığı bilgisini de yazılı olarak aldım. Sonrasında ben iade beklerken yine servis gönderdiler. Son bir bakılsın diye.

03.12.24 tarihinde gelen servis elemanları, ilk kurulumu yapan kişilerdi. Konuyu ilettim. İlk kurulumda hata olmadığını söylediler (Hatalı kurulumu teyit eden başka servis elemanlarına rağmen). Kurdukları diğer koltuklardan benzer şikayet almadıklarını, mağazadaki koltuktan da benzer ses geliyorsa normal olduğunu söylediler. Üretim hatası sebebiyle çıkan bir sesin tüm koltuklarda olmasının hata olmadığı anlamına gelmeyeceğini kendilerine ilettim. Bana hatta koltukta hatalı oturduğumu, çok sallandığımı falan söylediler. Şaka yaptıklarını düşündüm, teşekkür ettim ve kendilerini yolladım.

İkiden fazla kez aynı sebepten servis gelmesi ve sorunun çözülmemesi sebebiyle yasadaki hakkım olan ücret iadesini talep ediyorum

03 Aralık 2024 12:53 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Mehmet A. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

03 Aralık 2024 13:47

22 gündür aynı şeyi duyuyorum. Lütfen benden iade göndereceğiniz IBAN'ı isteyeceğiniz mesaj dışında mesaj gönderip zamanımı harcamayın. Yasal süreci başlattım zaten. 2 seferden fazla aynı sorun sebebiyle servis göndermeniz sebebiyle Tüketicinin Korunması Kanunu'ndaki ilgili maddeye istinaden size yasal bildirim gelecektir. Ama benim için Adore bitti ne yazık ki. Konuyu takip edenler için. Bugün aramış olduğum Ankara Merkez Showroom mağazasındaki hanımefendi, telefonu yüzüme kapattı ve bir daha beni arayan soran olmadı. Adore'den alırsanız, pişman olursunuz.

05 Aralık 2024 13:32

Dün itibariyle iletişime geçildim, bir hanımefendi iade sürecini bizzat takip edeceğini söyledi. Hala beklemedeyim.

09 Aralık 2024 08:45

Ertesi gün gelip ürünü evden aldılar. Telefonda iade için mağazayı bildireceklerini, oraya gidip işlemi yapmam gerektiğini söylediler. Mağazaya kilometrelerce yol gittim. Mağazada ne dediler tahmin edin? "Biz süreci başlattık, gelmenize gerek yoktu, neden öyle dediler ki? " Ben bu kadar hiçbir birimin birbiriyle iletişimi olmadığı bir şirket daha görmedim. Her neyse. Haftanın Salı günleri iadeler işleme alınıyor dendi. Yarını bekliyorum. Henüz elime geçen bir para yok. Şu an sandalyem alındı, paramı bekliyorum. Buradan bilgilendireceğim

11 Aralık 2024 10:14

Bugün itibariyle iadem geldi. Her yere şikayet kaydı açtıktan sonraki süreç için yıldız sayısını 1 tane artırarak 2 yaptım. Nurus'tan iki katı fiyata koltuk aldım hemen. Adore'ye tavsiyeler: 1 - Şirket içi koordinasyon çok zayıf. Kimsenin birbirinden haberi yok. 3 gün önce evimden alınan ürün için dün yine beni aradılar ve müsaitseniz 2 gün içerisinde servisten arkadaşlar gelecek, ürünü teslim alacak diyorlar hala. 2 - Muhtemelen üst birimlerden gelen "mümkün olduğunca iade alınmasın, sonuna kadar zorlayın" tarzı bir yaklaşım sebebiyle bu süreç bu kadar uzadı. Fakat üç kuruş fazla kazanmak için, hem zaten iade olacak bir ürün için gereksiz yere parça yollandı, hem ürün sonunda iade edildi, hem ben alacağım başka üründen vazgeçtim, hem de marka olarak bu yaklaşımız herkes tarafından bilinir oldu. Ben size sorayım, buna değdi mi? 3 - Tüm süreçte, düzgün şekilde tüm süreci anlatan, güzelce sorularıma yanıt veren Merkez Showroom'daki iade işleriyle ilgilenen, muhtemelen muhasebede olan hanımefendiye buradan teşekkür ederim. 4 - Ayrıca, 1. Ve 2. Kez servis ziyaretlerinde evime gelen iki teknik arkadaşa da teşekkür ederim. Ürüne hakim olan, sorunu açıkça kabul eden, gerçekten çözmeye çalışan ve müşterinin yanında olan yegane kişilerdi. 5 - Ürüne yanlış oturduğumu iddia eden, ilk montajda eve gelen ve vidayı zorlayarak bozan, bu üründe sorun yok diye ısrar eden, yer yer sesini yükselten servis elemanınıza da çeki düzen vermenizi tavsiye ederim. 6 - Almayı planladığım TV koltuğu ile ilgili "sorun alıyor musunuz" diye sorduğumda bana hiç sorun gelmediği söylendi. Buna inanmam artık mümkün değil. Tüm süreci detaylıca ve tüm açıklığıyla anlattığımı düşünüyorum. Bu markayı seçme noktasında tercih sizlerin. İyi günler dilerim.

Bülent

Firmanın 3 ürününü kullandım, memnun kaldım. En son ürün alalı 5-10 sene arası oldu. 2025 itibari ile aldığım oyuncu koltuğunda sorun yaşıyorum. Firma politikası ve kadrolar değişmiş anlaşılan. Kalite anlayışından, satış ve kar amaçlı politikaya geçilmiş. Müşteri ilişkileri ve bilgi yönetimi çok zayıf. Bir daha ekmek tahtası dahi almam.

Muhammed

Kronik Sorun mu var. Ben de aynı maalesef

Adore Mobilya'dan Satın Aldığım Koltuk Teslim Edilmedi, İletişim Sorunu Yaşadım

Deniz
25 Nisan 14:11
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
08 Mart 16:28
"Mağaza çalışanı Murat beye çok teşekkür ederim yardımcı olduğu için."
Bahri sonuçtan çok memnun

Bahri
01 Mart 17:47
"Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Kargonun takibini bile yaptılar. İlginiz için teşekkür ederim."