Emre sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2023 09:59
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim ilginiz için.”

Adore Park Vera mağazasından 11.06.2023 tarihinde koltuk takımı sipariş verdik. 08.07.2023 tarihinde teslim oldu. Ben evde değildim annemgil varken getirdiler. Monte etmişler aynı gün akşamı eve gittiğimde ayağın biri yamuk kırıktı aradım böyle böyle ayak kırık iyi monte edememişler ayak üretime alınacağını üretimden sonra gelip monte edileceğini söylediler. Üretim olana kadar 2 ayak daha kırıldı oyuncak koltuk takımını taşımaz basitlikte satarken özellikle mağazadaki satış temsilcisi hiçbir şey olmaz 3 kişi dahi otursanız taşır dedi. Özellikle sormama rağmen 31.07.2023 14:00 -19:00'a randevu oluşturduk müşteri hizmetleri aradı monte ekibi geldiğinde dalga geçer gibi kırık ayakları değil orta destek ayağı getirmişler o kadar söylememize rağmen dediği kelime şu abi kırık ayakları getirsek bile gene kırılır siz hiç mağazadan alırken görmediniz mi bu ayaklar bunu taşımaz ki gidin sitelerden yaptırın dedi.

Bende nasıl ya dedim sipariş verelim ama başka yerden ayak yaptıralım anneme ne kadara aldığınızı sordu verdiğimiz ücreti söyledikten sonra abla bunlara bu para verilir mi iade edin. Başka ayakta üretilmez bu ayaklarda taşımaz dedi. Kendi adamları ben iyice sinirlendim mağazayı müşteri hizmetlerini aradım şikayette bulundum kendi adamınız dahi böyle böyle diyor ya iade edin ya da başka yerden ayak yaptırın bizim getireceğimiz gene aynı ayak bu ayaklar bunu hayatta taşımaz diye bu konu hususunda yeni farklı sağlam bir ayak üretilmesini ya da tek kuruşu dahi kesilmemesi konusunda iadesini istiyorum. Gerekli tüm mercilere şikayet edeceğimi arz ederim.

01 Ağustos 2023 11:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

11 Eylül 2023 16:46

Operasyon yetkilisi Filiz hanım mağaza müdürü Sezai beye ilgileri için teşekkür ederim uzun uğraşlar sonucunda çok yardımcı oldular işim çözüldü.

11 Eylül 2023 16:49

Teşekkür ederim ilginiz için.

11 Eylül 2023 16:49

Miray sonuçtan hiç memnun değil

Adore Mobilya Vera Mağazası Sorumsuzluğu

10 Ağustos 2023 15:30
Umut sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 16:39

30 Mayıs 2023 17:01

18 Temmuz 2023 14:43
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal
27 Temmuz 2023 22:49