Nedim sonuçtan çok memnun

Adore Mobilya Ayakkabılık Yan Aparatları

Adore Mobilya Ayakkabılık Yan Aparatları
28 Eylül 2023 21:39
Nedim'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu halletiğiniz için teşekkürler. Tekrar Alis veriş yapmak dileğiyle hayırlı işler.”

Merhaba ben Bursa İznik Nedim 0536********32 ayakkabılık iç yan aparatları kırıldı. Bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. S***** Mahallesi mehmetçik Cad. No. 21 a blok no 6 gölpark evleri.

02 Ekim 2023 13:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz işleme alınmış olup talep etmiş olduğunuz parçalar kargo firmasına teslim edildiğinde kargo takip bilgileriniz tarafınıza iletilecektir. Saygılarımızla.

Nedim

Sahte Site Apple Türkiye
Muzaffer sonuçtan çok memnun

Muzaffer
18 Ocak 2024 13:42
"Ürünüm elime sağ salim ulaştı yaşadığım aksilik ivedilikle çözüldü emeği geçenlere sonsuz teşekkürler."
İbrahim sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2024 00:47
"Çoğu firma müşterisi güzel (! ) ürün verip arkasında durmazken siz garanti sürecini çok sağlıklı bir şekilde ilerletiyorsunuz. Binlerce liralık reklamlardan daha değerli olduğuna emin olabilirsiniz. Bu yolda devam umarım daha güzel yerlere gelirsiniz. Teşekkürler..."
Hawk Gaming Chair Hawk Yaslanırken Sandalyem Kırıldı
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
02 Mart 13:01