Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Adore Çalışma Sandalye Sorunu

Adore Çalışma Sandalye Sorunu
09 Temmuz 2024 17:54

18-02-2024 tarihinde Adore markalı ürün kodu VLT-168-QQ-1 olan Techno-Rest File Sırtlı Çalışma Koltuğu – Yeni Metal Ayak – Siyah çalışma sandalyesini ergonomik olduğu için aldım. Ürün dayanıklı bir ürün. Fakat hiç ergonomik filan değil. Çalışma sandalyesinin sırt üstü öne eğimli olduğu için omzu öne itiyor ve tüm yük dizlere ve bele gidiyor. Bir süredir diz ve bel ağrısıyla uğraşıyorum. Durum beyan edip iade almalarını ya da cidden ergonomik başka ürünle değiştirmelerini istedim. Kabul edilmedi. Yazdığım yorumları ürünün yorumlar kısmına da eklemediler. Buradan tekrar beyan ediyorum, ürün ergonomik değildir ve ürününüzü beyan ettiğiniz ergonomik başka bir ürünle değiştiriniz.

09 Temmuz 2024 20:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Hasan H. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

16 Mart 2025 18:23
Ergonomik Sandalye Kabusu: Bel Desteği Sorunu
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 22:38
Adore'den Oyuncu Koltuğu Çok Rahatsız Edici
Onur sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 20:21
Canan sonucu yetersiz buldu

Yanlış Ürün, İlgisiz Hizmet Ve Geciken Ücret İadesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

03 Eylül 2025 00:20
yanlis-urun-ilgisiz-hizmet-ve-geciken-ucret-iadesi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-3.jpg
yanlis-urun-ilgisiz-hizmet-ve-geciken-ucret-iadesi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
yanlis-urun-ilgisiz-hizmet-ve-geciken-ucret-iadesi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg
Ersin sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2025 10:46