Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde Acil Servis Sorumsuzluğu Ve Ücret Sorunu

29 Eylül 2024 19:3376.884

Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi'ne giriş yaptık. 4,5 aylık hamileyim ve aracımla düz yolda giderken yan tali yoldan gelen motosikletin aracıma çarpmasıyla korku ve panik yaşadım. Bir sıkıntı olup olmadığını anlayabilmek adına acilden giriş yaptık. Sadece bebeğimin iyi olup olmadığını ultrasonla görmek istiyorum dememize rağmen benden kan testi vs. bir sürü şey isteyip 7 bin lira ücreti var, kabul ediyor musunuz diye sordular ve pazar günü olması sebebiyle 1 tane bile kadın doğum doktorunun olmadığını söylediler. Ultrasoncu gelecek dediler. Kabul etmedik. Kan tahlili vs. ne alaka? Biz kabul etmedikçe 7 bin liradan 6 bine, sonra 5 küsüre, en son fiyatı 'bizi mağdur etmemek adına' 4 bin liraya düşürdüler. Ben daha kötü durumda da oraya gidebilirdim. Bu 1. Nasıl doktor olmaz? 2. Esnaf mısınız? Fiyat indirimi üst üste yapmalar vs. 3. Ben acilden girip doktora çıkmak ve normal kontrol ücreti verip çocuğumu ultrasonda görmek, kadın doğum doktoru kontrolü altında görmek istiyorum. Herhangi bir kadın doğum doktoru yani. Ve 7 bin değil de normal muayene ücreti vereceğim diyorum ama doktor yok. Bu sorumsuzluk nasıl bir şeydir anlayamıyorum.

30 Eylül 2024 12:03 (Şikayetten 16 saat sonra)

30226081 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

5 Ağustos 2025 02:29

Bodrum da 04.08.2025 te boğaz ağrısı ile acilden giriş yapan oğluma muayene kan tahlili ve serum takıldı 16 bin tl ödeme çıkarıldı müşteri hizmetlerini aradık sadece muayene ücreti 7 bin tl Edirne'de özel hastaneye 2 gün öncesi 1350 TL dahiliye polikliniğine muayene olmuşken acilden 7 bin tl almanın mantığı açıklanamaz hem muayene edip serum takıyorsunuz müşahadeye Dr. Gönderip tekrardan 3 bin tl faturaya ekliyorsunuz nasıl bir şey anlamadık CİMER'e şikayetimizi ilettik

Acıbadem Hastanesi Hastanede Doğum Paketi Bilgilendirme Sorunları

16 Ocak 2024 15:3576.105

Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde 9 aydır kadın doğum bölümünde tedavi görmekteyim ancak aylardır doğum paketi için yetkili ...

2 Destek

Öne ÇıkanKonular