Acıbadem Atakent Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Cerrahisi Bölümü

12 Şubat 2024 22:49

Acıbadem Atakent Hastanesi'nde 26 Ağustos 2022 tarihinde doğum yaptım. Kızımın son kontrol ultrasonunda fark edilen kisti vardı ve doğum sırasında çocuk cerrahisinin de bulunması gerekiyordu. Doğum yapacağım gün çocuk cerrahisi doktoru hastanede bulunmuyormuş ve ultrason çekilmesini istemişler. Bu işlem için 2750 TL ücret talep etmişlerdi sadece karnına bakmak için. Kabul ettik, çektirdik ve doktorla görüntülü olarak görüşmüşler. Doktor, daha sonra muayeneye çağırdı bizi. Taburcu olduktan sonra telefonla bilgi veremeyeceğini söylemişlerdi. Tabii ki konu bebek olunca, taburcu olduktan sonra muayeneye de gittik. 2 dakika içeride durduk ve 5 bin TL'ye yakın bir ücret ödedik. Doktor, ultrasonu yorumlayamadı ve 'Kist olabilir, yumurtalık olabilir, başka bir şey olabilir.' dedi. Ayrıca doğum paketinde yer alan ilk kadın doğum kontrol randevum olmasına rağmen, iki sefer gittim ve her ikisinde de içeri alınmadım. 1,5 saat bekledik ancak yine alınmadık.

13 Şubat 2024 09:38 (Şikayetten 10 saat sonra)

27866055 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Özkan
Özkan

Halkalı Atakent acibadem Hastanesi insan kaynakları insan yıkanlar demeli bir çalışanının yeğenini cenazesine gitti diye 6 yıllık emeğini tazminatsız isten çıkardı bu elemanın yılık izni fazla çalışması var insan kaynaklarisaniz oradan düşerdiniz gariban işçinin tazminatinami kaldınız yukarıda Allah var bir çalışanı sahip çıkmayan hastasına hiç çıkmaz bir gün olur aynı şeyden Allah size yaşatır

Asu sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Bodrum Hastanesi'nde Acil Servis Sorumsuzluğu Ve Ücret Sorunu

29 Eylül 2024 19:33