Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 nh. QH1EY. 006 kodlu laptop ım 1 hafta önce SMS Infocom kendi garanti servisine teslim ettim. Ürün oyun oynarken birden kendi kendine kapandı, ürünü Smsinfocoom a götürdüğümde ürüne ilk baktıklarında ürünün şarj soket girişi renk değişimi olduğu yandığı belirtildi. 1 hafta sonra smsinfocoom dan arandığımda ürünün anakartı yandığı belirtildi. Yanma sebebi ise ürünün RAM değişimi sonrasında RAM in yerine doğru oturtulmaması sonrasında oluşan temassızlık ve bundan kaynaklanan bobin yanmaları gibi türevler oluşmuş tur dendi. Şimdi 3 sorum var Youtube.com da da çeşitli kanıtları olan videolar da RAM'leri bilgisayardan PC çalışırken bu tarz yanmalar olmaz iken nasıl oldu da RAM yanlış takılması sonucu tüketici hatası kabul edildi. 2. Sorum ise şudur bilgisayarın Türkiye piyasası özellikle Amazon da ki sıfırı 34bin lira olan bir ürüne sırf ana kart değişimi için 36bin+ işçilik+KDV yani 46bin lira fiyat biçebildiniz. Hepsini geçtim garantide upgrade olan RAM in nasıl tüketici hatası deyip bu ücreti tüketiciden istemeyi biliyorsunuz. Bu konuda bana teknik detay ve veri vermenizi istiyorum Acer Group veya Smsinfocoom