18 Şubat 23:58

Acer 6800h 3070 ti 32gb RAM NHQH1EY006334049573400 Kodlu Acer laptop bugün saat 19.25'te oyun oynarken aniden kapandı. Sebebini bilmiyorum ilk başta elektrik kesintisi zannettim ama elektrik var idi. Ürünün garantisi 2 sene daha var yarın garanti için yetkili bayi ile görüşeceğim Sorum şu! Yetkili bayi veya garanti servisi Yeni alınmış bir ürünü tamir edip ürün tekrardan kullanım esnasında bozulursa iade veya sıfır bir ürün ile değişim olur mu? Çünkü sebepsiz yere kapandı ve sadece etkilenen laptop idi ve aynı prize bağlı monitör de ise hiçbir problem yoktu.

Bu aralar Acer marka laptopların aniden kapanıp açılmaması ile ilgili çok fazla yoruma denk geldim bu konuda yarın beni aydınlatan bir müşteri hizmetlerinden birisi iletişime geçebilirse sevinirim.

05 Mart 19:40

Acer Nitro 5 AN515-46-R6Y4 nh. QH1EY. 006 kodlu laptop ım 1 hafta önce SMS Infocom kendi garanti servisine teslim ettim. Ürün oyun oynarken birden kendi kendine kapandı, ürünü Smsinfocoom a götürdüğümde ürüne ilk baktıklarında ürünün şarj soket girişi renk değişimi olduğu yandığı belirtildi. 1 hafta sonra smsinfocoom dan arandığımda ürünün anakartı yandığı belirtildi. Yanma sebebi ise ürünün RAM değişimi sonrasında RAM in yerine doğru oturtulmaması sonrasında oluşan temassızlık ve bundan kaynaklanan bobin yanmaları gibi türevler oluşmuş tur dendi. Şimdi 3 sorum var Youtube.com da da çeşitli kanıtları olan videolar da RAM'leri bilgisayardan PC çalışırken bu tarz yanmalar olmaz iken nasıl oldu da RAM yanlış takılması sonucu tüketici hatası kabul edildi. 2. Sorum ise şudur bilgisayarın Türkiye piyasası özellikle Amazon da ki sıfırı 34bin lira olan bir ürüne sırf ana kart değişimi için 36bin+ işçilik+KDV yani 46bin lira fiyat biçebildiniz. Hepsini geçtim garantide upgrade olan RAM in nasıl tüketici hatası deyip bu ücreti tüketiciden istemeyi biliyorsunuz. Bu konuda bana teknik detay ve veri vermenizi istiyorum Acer Group veya Smsinfocoom

05 Mart 19:39

08 Mart 22:20

Ana kart yanmış dediğiniz laptop ve üzerine 46bin tl ödeme çıkarttığınız bilgisayar sadece bataryayı çıkartma ile çalışır duruma geldi bunu bile beceremeyen ve bunun hakkında işlem dahi yapamayan bir Acer yetkili servisini kınıyorum para hırsında boğulmaktan vazgeçin

09 Mart 22:23

Sevgili Acer bilgisayarıma komple ana kart değişimi demiştiniz bilgisayarımı geri alırken bataryasını bile takmaya tenezzül etmediniz ana kart ta da bir noktanın yandığını açıp baktım, artık garanti süreciniz umurumda değil fotoğrafta yanan yerin ne olduğunu belirtin bari kendi işimi kendim göreyim. Hiçbir şey bilmeyen garanti servisiniz de sizin olsun.

09 Mart 22:24

Buyurun fotoğrafida burda

09 Mart 22:25

2. M2 yuvasının hemen altında olan bir yer tamir etmiyorsunuz bilgilendirin bari, bu da benim yasal hakkım.

09 Mart 22:30

Bir sorun daha var laptop ı sizden aldığından beri harici ekran kartını PC görmüyor olası bütün seneryoları denedim sebebi ne olabilir bilgilendirin beni o yanmış yer ile alakası var mı?

09 Mart 22:42

Bu da çalışırken videosu 9mart 2024 saat 22.42