Bozuk Ürünlerle Dolup Taşan A101 Kapıda Servisi

Merve
03 Aralık 2024 22:52

Samsun Bafra A101 kapıda servisinden ne zaman sipariş versem raf ömrü bitmiş bozuk ve bayat ürünleri gönderiyorlar. Not yazıyorum özellikle tarihi bir gün iki gün kalan ürünleri yollamayın diye ama hep aynılar. Raftan kaldırıp fire yazacakları ürünleri insanlara gönderiyorlar. En son verdiğim siparişte kefir vardı ayın 30 unda verdim. Siparişi tarihi bir gün sonranın. Bu soğuk ürünlerin geneli bir hafta önceden raftan kalkması gerekiyor. Bir gün kalmış sadece 1 litre kefiri utanmadan sıkılmadan yolluyorlar. Özellikle görsünler diye video çektim kefir kefir olmaktan çıkmış ve bildirdiğimde ise ne mağaza müdürleri ne bölge müdürleri bir çözüm sunmuyorlar. Kapıda servisini aradığımda ise iade yapalım diyorlar. 15 gün yasal hakkım olduğunu ben zaten biliyorum. Ama ya yaşlı bir insana gönderilse bu fark etmeyip tüketse zehirlense? Benim derdim iade değil. Benim derdim insanlara bozuk ve tarihi geçmiş ürünleri satmamaları artık. İnsan sağlığı ile oynuyorlar. Şikayetçiyim. Bu mağazanın mutlaka denetlenmesi gerekiyor. Başka insanlar da aynı mağduriyeti yaşamasın.

Bunlarla uğraşmamak için yapmak gereken tek şey tercih etmemek... Başka türlü neredeyse imkansız...

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
13 Aralık 2023 21:39

Samet
19 Haziran 2025 17:36
A101 Markette Son Tüketim Tarihi Geçmiş Kefir Satışı Ve Çocuklarımın Sağlığı Tehlikeye Girdi

Mahza
24 Ocak 2025 20:38