A101'de Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

A101'de Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu
Enes
18 Ekim 2024 22:07

Yapracık TOKİ'deki 4510. Cadde ile 4493. Caddenin kesiştiği köşedeki A101 e girdim. İhtiyaçlarımı aldım. Montlu şapkalı, hafif kilolu, orta boylu, sivil giyimli kişi elindeki karton kolideki ürünlerle sol kasada uğraşıyorken sağ taraftaki kasadan alacağını söyledi. Geçtik o tarafa. Kafaya önce bir su dikti. Sol kasaya yeni geçen genç ". Çok susadım herhalde." diye kibarca sorsa da adam pek oralı olmadı. Market gayet sakin. Önümdeki kişiden sonra; aldığım malzemeleri kasadan geçiriyor beyefendi. Kasaya okuttuktan sonra ürünleri önüme koyarkenki hareket ve üslubu; "Al la ürünlerini, niye geldiysen buraya." der gibiydi adeta. Adama bir şey sormaya korkarsınız yani. Neyse çok aldırmamaya çalıştım. En son fişi de çıkarıp "Al da def ol git." der gibi oldu. Bütün bu davranışlara rağmen malzemelerimi poşete koyup "Hayırlı günler. Kolay gelsin." dedim ve çıktım. Hiç cevap bile vermedi. Sanki markette bir suç işlemişim de trip yemiş gibi oldum. Ve istenmeyen nefret edilen bir bir adammışım gibi zoraki mecburen alışveriş yapmış bir edayla bir daha buradaki markete gitmeyeceğim kararıyla oradan ayrıldım. Bu kişi A101 çalışanı mıydı, yoksa sanki A101 den alacaklıymış gibi hıncını müşterilerinden çıkarmak isteyen biri miydi anlamış değilim.

Lale sonuçtan hiç memnun değil

Lale
27 Mart 2024 12:24
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Nisan 2024 16:15
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
26 Nisan 2024 22:26

Tuğba
16 Temmuz 2024 21:24
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
21 Temmuz 2023 13:36