Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta'nın İlgisizliği Ve Hasar Dosyası Sürecindeki Sorunlar

Zurich Sigorta'nın İlgisizliği Ve Hasar Dosyası Sürecindeki Sorunlar
02 Eylül 2024 10:56

Zurich Sigorta'dan aktif sigortalı evimdeki su sızıntısı sebebiyle Zurich Sigorta'yı arayıp durumu bildirdim, 1080791 numaralı hasar dosyası açıldı. Dosya 19.08.2024 tarihinde açıldı ama ne eksper ne de sigortadan kimse benimle iletişime geçmedi ve tamirle ilgili herhangi bir aksiyon alınmadı.
Kendi çabalarımla eksper ulaştım ama eksper de dosyanın açıldığını ve dosyanın Zurich Sigorta'da incelendiğini söyledi, ardından defalarca Zurich Sigorta'yı aradım ama her seferinde dosyanız incelemededir diyorlar. Daha önce evimde yaşadığım hasarda da aynı şeyleri yaşadım ve artık bu şirketin umursamazlığından bıktım, ben sormasam umurlarında bile değil. İlgisizliklerinden dolayı bu şirketten bir daha asla sigorta yaptırmayacağım. Konuya çok acil müdahalenizi beklemekte olup, oluşacak daha kötü masraf ve hasarlarda tarafınız sorumlu tutulacak olup, acilen konuyla ilgilenmenizi bekliyorum.

02 Eylül 2024 18:18 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Sigortalımız, 02/09/2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Gökhan
02 Eylül 2024 19:11

Hayır, yaptığınız bilgilendirmeyi kabul etmiyorum. Bana hasarımın karşılığı olarak sadece 2000 TL ödeme yapılacağını söylediniz. Bu ödemeyi neye göre çıkardınız...? Exper ne işe yarar? Neden evime gelip fiziki olarak hasar tespitinde bulunmadı...? Neden siz kendiniz usta gönderip mağduriyetimi gidermiyorsunuz...? 2000 liraya bırakın bu tadilatı 2 tane boru alamazsınız artık dalga mı geçiyorsunuz benimle... Poliçe yenileneceği zaman her sene yüzde 500 fiyat çıkarıyorsunuz şimdi de bana 2000 bin lira al git yaptır diyorsunuz... Yok öyle adam kandırmak. İnsanların canına yetti sizin bu işleriniz. Yok hemşehrim kabul etmiyorum bu olmayan çözümünüzü. Adam gibi Exper gelip evimin hasarına bakacak, siz de usta gönderip mağduriyetimi gidereceksiniz. Alayınızı yurt dışına kadar şikayet ettim, etmeye de devam edeceğim. Bunu da böyle bilin! Biri beni arayıp adam gibi mağduriyetimi çözmeden bulduğum her yere şikayet edeceğim sizi.!

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 09:10
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Hasar Sürecinde Yetersiz Destek Ve Güvenlik Riski

30 Temmuz 21:14
Mercan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 18:44
Zurich Sigorta Mağduriyet Üstüne Mağduriyet Yaşatmaya Devam Ediyor
Zurich Sigorta Mağduriyet Üstüne Mağduriyet Yaşatmaya Devam Ediyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Evime Verilen Komik Hasar Ödemesi Ve Ulaşılmaz Zurich Sigorta

09 Mayıs 11:14