Zuhal sonucu yetersiz buldu

Zirve Yazılım Fatura Tutarının Ve KDV Nin Yanlış Hesaplanması

16 Kasım 2023 11:03

2022 Temmuz ayından itibaren Zirve Finansman'ı kullanıyoruz. Mikro Yazılım, e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye entegrasyonu dahil paketin her şeyini satın aldık. Sorun şu: Kayıtlı carimize fatura kesiyoruz, faturayı e-fatura modülüne atıyor, tutarı kontrol ediyoruz. Fatura kesme ekranındaki tutarla modülde önümüze açılan faturadaki tutar farklı çıkıyor. Düzeltemediğimiz için böyle onaylayıp gönderiyoruz, bu sefer de onaylanıp giden fatura tutarı değişiyor. Carinin hesabında kendi kestiğim fatura başka firmaya giden fatura bambaşka bir tutarda gidiyor. Sonra firma diyor ki 'kendi kestiğiniz faturayı nasıl yanlış kesmeyi becerdiniz'. Firma haklı olarak faturasındaki tutarı ödüyor, burada biz eksik tahsilat yaptığımız için zarar etmiş oluyoruz.
Aylardır defalarca arayıp düzeltilmesini istediğimiz bu sorunu çözmemekte ısrar ediyorlar. Her aradığımızda 'yazılım ekibine aktardık, çözecekler' deniyor ama asla çözülmüyor. Uzak bağlantı ile girip bakıyorlar, kendileri de inanamıyorlar 'nasıl olabilir, böyle bir şey olmaması lazım' diye hayret ediyorlar. Zaten yaptıkları tek şey hayret etmek! Bize en son söyledikleri; Modül toplam tutar üzerinden, fatura ekranı matrah üzerinden KDV hesaplıyormuş.
Zirve Yazılım bu sorunu çözmemekte ısrarlı olacaksa biz de hakkımızı yasal yollardan arayacağız. Müşteri numaramız: 392217

17 Kasım 2023 10:16 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında firmamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

17 Kasım 2023 13:47

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Zirve Yazılım'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

Zuhal
17 Kasım 2023 16:04

İlgilendiğiniz için teşekkür eder, yazılım tarafında devam eden bu problemi en kısa sürede çözüme kavuşturmanızı dileriz. Saygılar.

Ümran sonuçtan çok memnun

07 Ocak 12:18
"Şikayetimden sonra benimle iletişime geçen ve sorunlarımı çözmede yardımcı olan portal ekibinden aleyna hanıma ve esra hanıma çok teşekkür ederim."
Seren sonuçtan hiç memnun değil

Zirve Yazılım Mikro Grup Mağduriyeti

05 Temmuz 2024 17:12

25 Ekim 2023 14:22

19 Mart 2024 13:26
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Zirve Yazılım Müşteri Hizmetleri Ve E-Dönüşüm Sorunları

18 Aralık 2024 12:52