Ziraat Katılım Bankası Kredi Kartı ParaPuan Talebi

24 Eylül 2024 01:25

Ziraat Katılım Bankası’ndan maaş almaktayım. Maaş anlaşmamız sırasında, banka kredi kartını kullanmam durumunda 500₺ ParaPuan hediye edileceği taahhüt edilmişti. Yaklaşık 3 aydır kredi kartımı aktif olarak kullanmama rağmen, tarafıma herhangi bir ParaPuan yüklemesi yapılmamıştır.

Bu konuyla ilgili olarak banka şubemi aradım; “size dönüş yapacağız” dediler, ancak henüz bir dönüş almadım. Sorunumun çözülmesini ve tarafıma ParaPuan yüklemesinin yapılmasını talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

23 Ekim 2024 19:56

Bu konuyla ilgili olarak banka şubemi aradım; “ekim ayı içinde ParaPuan yüklemesi yapacağız” dediler, ancak henüz bir dönüş almadım. Sorunumun çözülmesini ve tarafıma ParaPuan yüklemesinin yapılmasını talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

24 Eylül 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Mücahit sonuçtan çok memnun

07 Kasım 2024 15:22
"Ziraat katılama teşekkür ederim ilgisinden dolayı"
Söz Verilen ParaPuan Hediye Edilmedi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2025 15:16
Taahhüt Edilen ParaPuan'ın Yüklenmemesi Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alınamaması

06 Eylül 2024 22:02
Ziraat Katılım Bankası Finansman Desteği Sağlamaması

Ziraat Katılım Bankası Promosyon Sorunu

22 Kasım 2024 11:16
Sir sonuçtan çok memnun

Taahhüt Edilen Bankkart Lira Puanlarım Yüklenmedi

12 Mayıs 2025 11:33
"Ziraat Katılım Bankasından aranarak işlemin düzeltileceği belirtildi. Birkaç gün sonra da dedikleri gibi eksik olan bank kart lira yüklendi. Teşekkürler..."
taahhut-edilen-bankkart-lira-puanlarim-yuklenmedi-2.docx
taahhut-edilen-bankkart-lira-puanlarim-yuklenmedi-1.docx