Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Araç Kiralama 12.07.2024

22 Temmuz 2024 13:02

Merhaba, Ziraat Filo (İstanbul, Levent) Şubesinden 12.07.2024 tarihinde Megane araç kiraladım. Verdikleri aracın içi pis, 110 bin km'de olup enjeksiyon arızası ve motor arızası yanıyordu. İlgili şubeyi ve genel merkezi 10 kere aramama rağmen bir türlü ulaşamadığım için günüm kötü olmuştur. Aracı iade ederken sorunu yetkili arkadaşa bildirdiğimde sert bir tavırla 'İyi, biz bakarız' şeklinde cevap aldım. Aracı full depo teslim edecekleri yerde, ilgili arkadaşlar yorulmak istemediği için yarım depo olarak aracı teslim ettiler. İade sonrasında 2 diş, yani ortalama 350 TL'lik bir yakıtı istasyondaki adamın yoğunluğu üstüne pompacı uğraşmayıp eksik teslim ettim. Konulan ön provizyon 2 hafta sonra hesabıma geçti ve 780 TL'lik bir kesinti yapmışlar. İlgili firmayı aradığımda hiçbir muhatap bulamadım ve 'Biz sizi ararız' şeklinde cevap verip kapatıyorlar. Resmen insanları 100 bin ve üstü km'li bozuk bakımsız araçlarla mağdur edip parasını alıyorlar. Bilgilerinize.

Erdem
Erdem
04 Ağustos 2024 18:35

İlgili Firma tarafından hiç iletişime geçilmedi ve tarafımdan kesilen tutarın PDF sini tarafıma iletmediler.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo'dan 0 Depo Yakıtla Araç Teslimi Ve Haksız Yıkama Ücreti

28 Ocak 2025 09:07

Ziraat Filo'dan Kiralanan Araçta Yaşanan Sorunlar Ve Kötü Hizmet

15 Temmuz 2024 09:30
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Yağı Eksik Araç Verip Yağ Ekleme Bedelini Ödemiyor

03 Eylül 2024 17:17
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 13:55

Ziraat Filo Kiralık Araçta Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik