Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Parfümde Kalıcılık Hayal Kırıklığı

13 Ekim 2024 01:25

5 Ekimde arkadaşım ile beraber Optimum Ankara Yves Rocher mağazasından Tester deneyerek plein soleil EDP parfümünü satın aldım. Satıcı aldığım parfümün çok kalıcı olduğunu söyledi. Buna istinaden aldım ve eve geldim. Lakin parfümü açtığımda koku bildiğiniz kolonya gibi. Cidden kolonya gibi uçup giden cinsten. Kalıcılık sıfır koku benzerliği sıfır. Daha sonra başka bir AVM de aynı mağazaya girip parfüm aldığımı kokunun kalmadığını söylediğimde ise bana odunsu kokunun sadece kalıcı olduğunu aldığım kokunun kalıcılığının olmadığını söyledi. Yani boşa giden bir para 1500 liraya aldığım kolonyanın hikayesidir bu da a dostlar. Markaya güvenip alma hatasında bulunmayın.

13 Ekim 2024 01:14

Ek
13 Ekim 2024 09:03 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Yorumlar (5)

Salih
Salih

Aldığım parfümün kokusu gün boyu kalmıyor şikayetçiyim bir de şampuanını aldım ondan sonra yani yaklaşık 3000 TL'ye yakın para verdim verdiğim para olsun hiç kokusu ve gün boyu kalmıyor şikayetçiyim

Ersan
Ersan

Aynı şeyle ben de karşılaştım, her zaman kullandığım parfümün koku içeriği değiştirilmiş, online sipariş verdim, yoksa denesem asla vermezdim, şimdi de iadesi olmaz diye direniyorlar, üzücü

Nur

İade almadılar değişim yapmadılar müşteri hizmetleri geri dönmedi bile eski kalitesi yok kesinlikle adınıza üzüldüm

Tuğçe
Tuğçe

Ben burununuzda bir sorun var cevabıyla karşılaşmıştım. Size denk gelen personeller hiç değilse dürüstmüş :)

Nur

Değiştirmek için gidince bana da el birliği ile aynı muameleyi sergilediler sağ olsunlar 😂

Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Evidence Parfümün Kalıcılığı Yok

08 Nisan 2024 16:28