22 Temmuz 2024 14:58

Altinsepeti.com sitesinden bir yüzük sipariş ettim ve bana güvenilir gördükleri için Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılacağı bildirildi. Ardından cumartesi günü kargom evime bırakılmış ben dışarıdayken fakat ne kod ne de isim istenmiş bırakıp gitmişler o sırada da açıp ürüne bakma fırsatı bulamamış evdekiler. Eve geldim ve kargo poşetinde herhangi bir yırtılma veya zorlanma yoktu, paketi kendim açtım. Ama maalesef kutunun içinde ürün yoktu. Ürünü aldığım firmayı aradığımda bana ürünün paketlenme videosunu attılar. Göründüğü gibi de gelmişti paket fakat içinde yüzük yoktu. Kargo şirketine gidip durumu anlatmamı önerdiler. Kargo şirketine gittiğimde ise ürünü aldığım yer ile görüşmem gerektiği söylendi. Yani iki taraf da sorumluluk kabul etmedi ve ben mağduriyetimi gideremedim. Bu konu hakkında bir şey yapılamayacağından bahsediyorlar. Bu şekilde insanları mağdur edip sadece izliyorlar. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Şubat 2025 11:13 (Şikayetten 6 ay sonra)

Sn. Dilara B. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

İshak sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 10:55
Yurtiçi Kargo Kargo Sürecinde Kaybolan Yüzük
Seher sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 14:31
Cenk sonuçtan memnun

Yurtiçi Kargo'da Sepet Yüzünden Mağduriyet!

08 Mart 2025 17:28
"Oluşturduğum şikayetim üzerine çözüm merkezi tarafından sabah saat 09:47'de arandım. Arayan hanım efendi oldukça kibar ve yardımcı olmaya çalışır bir şekilde yaklaşım sergilemesi çözüm sürecinde yaşadığım tek olumlu olay diyebilirim. Kendisine teşekkür ederim. Ürünüm 10.03.2025 tarihi saat 13:34'de teslim edildi. Ama dağıtım kuryelerinin bu tarz mağduriyetler yaşatmaması adına gerekli aksiyonların alınması gerekmektedir. Tekrardan çözüm merkezinde ki hanım efendinin kibarlığı ve yaklaşımı için teşekkürler."
Birsen sonuçtan memnun değil

29 Eylül 2023 15:38