Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 08:53

Yokcoin HKK kripto para kazanma vaadiyle kendisini Japon bayan olarak tanıtan ve Tokyo'da yaşıyorum diyerek. Amcasıyla iş birliği neticesinde 60-120-180-son olarak 300 saniye yapılarak sözde ticaret bitiriliyor.

Para çekme işlemi yapıldığında sizden kazancınız üzerinden yüzde 25 vergi ödenmesini istiyorlar. Ben sonradan öğrendim yanıltıcı olduklarını ve vergiyi ödemedim.

Yorumlar (35)

Muhammed

Toplu halde şikayet etsek hakkımızı alırmıyız acaba ne dersiniz arkadaşlar

Muhammed

Benimde başıma geldi bütün vergileri ödedim 1 ocakta bütün paramı vereceklerdi diye diyorlardı şimdi de Japon hükümeti kripto para çekme işlemine müsaade etmiyorlar diyorlar ve benden 580 dolar çekme masrafı istiyorlar beni perişan ettiler bankadan kredi çekerek girdim şimdi haciz geldi bana ne yapacağım bilmiyorum

Songül

Savcılığa gittiniz mi Eşimin dosyası var savcılıkta Olay ne zaman oldu? Birlikte hareket edersek sonuç alabiliriz

Küçük Mevla çekmeyi denediniz mi ilk başta. Çekebildiniz mi

İsmail

Paranızı alabildiniz mi

Murat

Aynı durumu yaşadım şu an banka borçları için haciz geldi savcılığa suç duyurusunda bulundum

Barış

Kesinlikle para çekmeye müsaade etmiyor.

Barış

Son Yokcoin para yatırma adresinize göre para yatırabilirsiniz ve bunu doğrulama için derhal Japonya Bankacılık Düzenleme Komisyonuna göndereceğiz. Doğrulama tamamlandıktan sonra. 3600USDT marjınız ve önceki fonlarınız Bank of Tokyo aracılığıyla derhal banka hesabınıza aktarılacaktır. Burada sizi temin ederim ki bu sizin son doğrulamanız olacaktır. Bu 3600 USDT'lik marj, Yokcoin borsamız, Tokyo Bankası ve Japonya Bankacılık Düzenleme Komisyonu tarafından ortaklaşa denetlendiğinden, lütfen bu konuyla mümkün olan en kısa sürede ilgilenin. Diyecekler... Ve Sen Pes Edeceksin. Çünkü Sonunun Olmadığını Göreceksin. O yüzden kesinlikle yatırma!.

Barış

Gitti. Yatırdığım parayı kafamdam sildim.

Songül

Sizinde başınıza geldi mi nasıl bir yol izlediniz

Barış

Yatıracaksın; Merhaba efendim, 590USDT'nizi aldık ve bankaya gönderiyoruz. Lütfen sabırla bekleyin. Merhaba efendim. Banka 590USDT tutarındaki işlem ücretinizi aldı. Ancak paranızın serbest bırakılması sürecinde bloke edildi. Çünkü Japonya dışında bir kullanıcısınız. Aynı zamanda daha önce çok fazla sorun yaşadığınız için. Bu nedenle Bankacılık Düzenleme Komisyonu tarafından yakın takip altındasınız. Biz ve Tokyo Bankası olarak sizin için Japonya Bankacılık Düzenleme Komisyonuna açıklamak için elimizden geleni yaptık. İlgili tüm sertifikalarınızı Japonya Bankacılık Düzenleme Komisyonu'na sunduk. Ama işe yaramadı. Japonya Bankacılık Düzenleme Komisyonu, karşılaştığınız sorun için 3.600 USDT fon risk bırakma marjini göndermenizi talep etmektedir. Bu marj Bankacılık Düzenleme Komisyonu tarafından toplanmaz, yalnızca doğrulama amacıyla kullanılır.

İsmail

Paranızı alabildiniz mi

Barış

Merhaba efendim. 2880 USDT'nizi doğrulama için Tokyo Bank'a gönderdik. Tokyo Bank parayı en kısa sürede size aktaracaktır. Lütfen sabırla bekleyin. Merhaba. 2880USDT'nizi Tokyo Bank'a gönderdik ve banka sigortanız yürürlüğe girdi. Tüm paranız şu anda bankanın bunları sizin adınıza istediği zaman aktarabileceği bir durumdadır. Çünkü banka personeli daha önce size hizmet veriyordu ancak sizden herhangi bir ücret talep etmiyordu. Parayı size aktarmadan önce banka personeli sizden 590 USDT hizmet ücreti ödemenizi talep ediyor. Önceki para yatırma adresinize göre 590USDT tutarındaki hizmet ücretini yatırabilirsiniz, biz de banka personeline iletmenize yardımcı olacağız. Bu hizmet bedeli banka tarafından talep edilmekte olup tarafınıza iade edilmeyecektir. Para yatırdıktan sonra banka uluslararası transfer yapmanıza hemen yardımcı olacaktır.

Barış

Bank of Tokyo banka hesabınıza 2880USDT aktaracak Bu ticari sigortanın amacı, hesap fonlarınızda herhangi bir engel bulunmamasını sağlamaktır. Bu, paranızın herhangi bir sorun yaşamadan banka hesabınıza güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Herhangi bir sorun yaşanması durumunda Bank of Tokyo'dan alacağınız tazminatın 5 ila 10 katı kadar tazminat alabileceksiniz. Lütfen bu Cuma gününden önce 2880 USDT tutarında ticari sigorta satın aldığınızdan emin olun. Süre sınırını aşarsanız, bazı ek geç ödeme ücretleri doğabilir. Lütfen en kısa sürede işleme alın Merhaba efendim. 2880 USDT'nizi doğrulama için Tokyo Bank'a gönderdik. Tokyo Bank parayı en kısa sürede size aktaracaktır. Lütfen sabırla bekleyin

Barış

Merhaba. 2500 USDT'nizi Bank of Tokyo'ya gönderdik. Banka parayı size aktardığında Yokcoin hesabınızda daha önce birçok sorun yaşandığını öğrendi. Durumunuza yanıt olarak. Bank of Tokyo, 2880 USDT tutarında ticari fon sigortası satın almanızı talep ediyor. Bu sigorta, tüm fonlarınızın size Bank of Tokyo'nun uluslararası havale yöntemiyle tek seferde ödenmesini sağlayabilir. Önceki para yatırma adresiniz üzerinden 2880USDT tutarında ödeme yapabilirsiniz, bunu en kısa sürede bankaya ileteceğiz. Ticari fon sigortası satın almanın hemen ardından yürürlüğe girer. Aynı zamanda Türkiye'deki detaylı adresinizi de vermeniz gerekmektedir. Sigorta poliçeniz 30 doğal gün içerisinde uluslararası ekspres ile tarafınıza gönderilecektir. Sizden 2880USDT tutarındaki sigorta primi tahsil edilmeyecektir. Sigorta poliçesini alıp imzaladıktan sonra. Lütfen sigorta makbuzunuzu bize gönderin.

Barış

Yatıracaksın; Merhaba efendim, paranızı aktarırken sistem bankadan kaynaklanan engellerle karşılaştı. Önceki operasyonel hatalarınız ve çok fazla sorununuz nedeniyle Tokyo Bank paranızı izledi. Artık sistemimiz paranızı doğrudan hesabınız üzerinden aktaramaz. Bankanın sunduğu çözüm şu: tam adınızı, telefon numaranızı ve banka hesap numaranızı vermeniz gerekiyor, ardından müşteri hizmetleri personelimiz bunu Tokyo Bank'a gönderecek. Aynı zamanda, banka sizden risk önleme depozitosu olarak 2500 USDT tutarında bir ücret almamızı talep etmektedir ve bu tutar yalnızca doğrulama amacıyla kullanılacaktır ve banka sizden herhangi bir ücret talep etmeyecektir. İşlemi tamamladığınızda, banka 2500 USDT'yi ve hesabınızdaki tüm parayı uluslararası havale yoluyla doğrudan size gönderecektir; bu, diğer sorunların ve engellerin tekrar yaşanmasını etkili bir şekilde önleyebilir. Lütfen en kısa zamanda bununla ilgilenin. Diye mesaj atacaklar.

Barış

Kesinlikle yatırma! Çünkü sen para yatırdıkça senden para isteyecekler. En sonunda pes edip vazgeçeceksin. Giden gitsin para yatırma. Vergiyi ödeyince sana cevap olarak risk kontrol departmanı para çekme işleminizi incelerken hesabınıza daha önce farklı bölgelerden para yatırıldığını tespit etti. Sonuç olarak, paranız siyah para aklamayla mücadele departmanı tarafından ele geçirildi ve aktarılamadı diyerek %10'unu yatırmanı isteyecekler.

Tuncay

Peki Barış kardeşim ne yapmamı önerirsin anladığım kadarıyla sende dolandırıldın

Tuncay

Merhaba arkadaşlar maalesef aynı durum benimde başıma geldi parayı çekebimem için 9820 dolar vergi yatırmam gerekiyormuş

Nasıl bir yol izlediniz

Barış

Ben yaşadığım kaybı sildim, yeniden hayata başlamayı tercih ettim. Verdikçe isteyecekler. 9820$'ı yatıracaksın daha isteyecekler. Paran çoksa yatırıp deneyebilirsin.

Barış

9820 Doları yatırdıktan sonra hesabınız, Japonya güvenlik merkezi tarafından siyah para aklama hesabı olarak tespit edildi diyerek para isteyecekler. Onu yatıracaksın, bu defa parayı banka hesabına göndereceğiz diyerek sigorta parası diyerek tekrar para yatıracaksın. Sonra bir yine para isteyecekler. Onu da yatıracaksın yine isteyeceksin. En sonunda pes edeceksin. Hepsinden vazgeçeceksin. Yatırma! Giden Gitsin! Bayanın fotoğrafı

Barış

Bu kişi size fotoğrafını gönderdi mi? Türkiye'ye sizin yanınıza geleceğini söyledi mi? Ailesinden bahsetti mi?

Evet turkiye ye geleceğini söyledi tatil için

Barış

Bu kişi sizin yerinize para yatırdı mı?

Sözde yatırdı

Barış

Bu kişi sizlere ne söyledi, nasıl yaklaştı.

Amcası Tokyo borsasında çalışıyormuş piyasa çıkacak bir kripto para var dedi 2 ay sonra 15.20 kat yükselecek o zaman Bozarız dedi vs.

Engincan

Mehmet bey selamlar, aynı şey benimde başıma geldi. Parayı çekebildiniz mi?

Barış

Parayı çekebilen yok. Para isterlerse yatırmayın! Şimdiye yatırdıklarınız gitti zaten! Kaybınızı attırmayın!

Nasıl bir yol izlediniz

Emir

Aynı sorunu bende yaşıyorum çözen bilen var mı

Barış

Bu kişi ne söyledi? Nasıl bir yaklaşım gösterdi?

Engincan

Sadece 2 sorum olacak mehmet bey benim için çok önemli. İlk sorum ; hiç mi para çekemediniz. İkincisi ; konuştuğunuz kadının adı fujiwara mı?

Maalesef

02 Ocak 11:26