15 Temmuz 2024 14:12

Kwealth kripto para kazanma vaadiyle kendisini güney koreli olarak tanıtan ve İngiltere de yaşıyorum diyerek. Amcasıyla iş birliği neticesinde 60-120-180-son olarak 300 saniye yapılarak sözde ticaret bitiriliyor.

Para çekme işlemi yapıldığında sizden kazancınız üzerinden %10 vergi diyerek %5 platform %5 kendinizin ödenmesini istiyorlar. Ben sonradan öğrendim yanıltıcı olduklarını ve vergiyi yatırmadım.

Ben yüklü para kaptırdım. Şikayet dilekçemi oluşturacağım.

Yorumlar (6)

Huseyin

Kardeş benim başımada aynı şekilde geldi bir sonuç alabilir miyiz? Bilgi verir misiniz

İsmail

Aynı bayan çünkü aynı hikaye çok geçmiş olsun

Bu muydu wendy

Mahmut

Evet buydu yavaş yavaş sabırla ikna etmeyi başardı 100 dolar ile başlandı sonra 1900 dolara çıktı sonra 200 dolar çektim bu güven verdi sonrasında 4500 dolar yatırdım 120 saniyelik işlemlerde 10000 dolar kazandım 1500 doları çekmek istedim vergi isteyince o zaman anladım şimdi nasıl yol alacağımı bilmiyorum

İsmail

Kime şikayet edeceğiz. Emniyete bilgi verdiniz mi.

Umut

Bu farklı bir kişi. Zaten fotoğraflar kendilerin değil ben paylaşmış olduğum kişinin asıl fotoğraf sahibinin sahibini buldum. Kullanıyorlar fotoğrafları. Hocam emniyete gidin siber suçlar birimine şikayetinizi oluşturun. Ben şikayet ettik bekliyorum

Muhammed
02 Ocak 11:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 08:53
Yokcoin.org Kripto Para Yanıltmacası!
Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 08:12