Yılmaztekin Belgelendirme Mağdur Olmam

27 Mayıs 2024 11:17

Yılmaztekin Belgelendirme adındaki Mersin merkezli MYK belgelendirme kuruluşu 2500TL param 7 aydır ellerinde rehin tutuluyor ve bu parayı vermeyeceklerini söylüyorlar. D*** adındaki komisyoncu kontenjanların dolacağını ve parayı yatırmak için acele etmem gerektiğini söyledi, parayı yatırdık bir hafta içinde haber vereceğini söyledi ve beklemeye başladık. Bu her hafta bir yalan uydurarak sınavları parayı yatırmamdan tam 3 ay! Sonrasında İstanbul'un unuttuğu yerde yaptırabildi, onu da eksik yaptırdı. İki sınava girmem gerekirken bir sınava girdim. Tek sınava girdiğim için diğer sınavın ücret iadesini istememe rağmen aylardır parayı vermiyorlar.

27 Mayıs 2024 14:00 (Şikayetten 2 saat sonra)
Tarık
Tarık
01 Haziran 2024 14:37

15.04.2024'te zaten iletişimde olduğumuz firma sorumlunuz D** hanım benden ibanımı istedi ve zaten ona ulaştırdım anında. Mesele dört aydır biliniyor zaten firma sorumlunuz tarafından neyin sekreterinden bahsediyorsunuz? Sürekli birbirinize yönlendirip duruyorsunuz sonuç yok. Buket adındaki sınav sorumlum ile de görüştük bunu ve hep dilinizde aynı söz, sizi arayacaklar. Genel müdür arayacaktı beni güya :) Evet hala paramı vermemeye devam ediyorlar sonuç olarak. Mesele çok basit herkes her şeyi biliyor ama sonuç yok, 4 aydır böyle. Neyse biz yazalım da başkalarını mağdur edemesinler.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Belge Kalitesiz Hizmet Ve Profesyonellikten Uzak Tutum

03 Mayıs 2024 17:04

Psikoteknik Belge Sürecinde Eksik Bilgilendirme Ve Ek Ücret Sürprizi

16 Mayıs 2025 13:23

30 Mayıs 2025 16:19
Belge Tesliminde Sürekli Gecikme Ve İlgisizlik
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13