Tuba sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:13

Ağustos 2023'te kursa kayıt oldum. Kasım'da yazılı sınava gireceğim söylendi. Kasım başında yapılacağı belirtildi fakat yapılmadı. Aralık ayının 7'sinde direksiyon sınavına girdim ve en geç ocakta bitirilir denildi. İlk direksiyon dersimi Aralık'ın 21 ve 22'sinde aldım, ikincisini 27 Ocak'ta ve son olarak da 9 Mart'ta girdim. Aradan 8 ay geçti. Hiçbir şekilde iletişim kuramıyoruz. M**** adında bir kişi orada görevlendirilmiş ancak söylediği ve yaptığı her şey yalan. Parayı ödemeden önce çalışma durumumu ve vardiyalarımı göz önünde bulunduracağını belirtti. Şimdi ise bu şekilde davranmıyor ve gelmek zorunda olduğumu ifade ediyor. Ne kurs müdürü ne de daha yetkili bir kişi bu durumu göz ardı ediyor. Parayı almayı biliyorlar ama düzgün bir iletişim kurmayı bilmiyorlar. Verdikleri sözleri tutmuyorlar ve bu kadar kayıtsız bir işletmeyle karşılaşmadım. Aldıkları para hakkında rahat değilim. 14 saat eğitim vereceklerini söylediler ancak bu süre dahi dolmadı. Devlete bağlı bir kurum olarak bu durum çok üzücü. Sizin gibi bir kurumun gerçekten var olmaması gerekiyor.

Celil
Celil

Bu kurum park Ankara sürücü kursu değildir farklı bir şehirdedir.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Altın Sürücü Kursu Gelişi Güzel Söz Verme

04 Mart 2024 21:04