Yıldız Kuyumculuk Hatalı Ürünleri

01 Aralık 2023 16:12

Gebze'de ki eski Çarşı yıldız kuyumculuktan ekim ayı ortalarında almış olduğum 9 gözlü nazarlıklı bilekliğim ilk kilit yerinden koptu. Yaptırmaya götürdüm değiştirdiler. 2 hafta geçmeden bu sefer kilit yerin yan tarafındaki halkasından kırıldı. Tekrar götürdüm yaptılar güya aradan 1 hafta geçti aynı yerden tekrar kırıldı 29.11.2023 'de tekrar gittim değiştirilmesini istedim bozdurursan yarı yarıya zarar edersin dediler. Korkarak takmak istemiyorum uzun süre daha ince zincirli olanı kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Israrla benimle alakalı olduğunu söylüyorlar. Sorunlu ürün satıyorsunuz dediğimde de bu ürün burada durduğunda bir sıkıntı olmadı gibi bir cevap verdiler. Bende tabii ki olmaz kullanınca olduğu ortaya çıkıyor dedim kullanıcı hatası işte dediler ben bilekliğimi nasıl kırabilirim diyelim ki takıldı en ufak şeyde kırılıp yere düşmesi normal mi sizce ayrıca çalışanların müşterileri ile olan memnuniyeti sıfır Gebze'de o kadar profesyonelce satış yapan yerleri bırakıp oradan almam kesinlikle benim hatam oradaki kişilerden de şikayetçiyim müşteri memnuniyeti sıfır ve o çok laubali.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Kuyumcuda Bileklik Sorunları ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

31 Ekim 2024 15:03
İrem sonuçtan memnun

07 Ekim 2023 09:14
"İade-değişim teklif edip sorunumu çözdüğü için marka sahibi ve personele teşekkür ederim."
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması
Allya Accessories Kusursuz Kullanılan Takının Kararması
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 02:39