YHT (Yüksek Hızlı Tren) Personelinin Saygısız Ve Tehditkar Davranışları

11 Eylül 2024 19:58

11.09.2024 günü kızımı Yozgat Bozok Üniversitesi KYK kız yurduna bıraktım; dönüşte Yozgat YHT'den Ankara'ya 14.45 bileti aldım. "Ankara'da oturuyorum" uyku sorunundan dolayı Ankara Garı'nda inmeyi kaçırdım, Eskişehir'e kadar gitmek zorunda kaldım. Tren personeline ben haber verdim. Treni kaçırdığımı söyledim, bana kaçak yolcu, hırsız ve Vatan haini yakıştırması yaptılar. Trende bana 4 bilet cezası kesmeye çalıştılar. Kabul etmedim, kendimin mağdur olduğunu söyledim, kabul etmediler. Beni Eskişehir'e inince karakola çektirmekle tehdit ettiler. Özellikle baş sorumlu makinist! Kesinlikle üslup sorunu yaşıyor, herkesin içinde bana sen Vatan hainisin diye bağırdı. Ben geri 19.30'a Ankara'ya dönüş bileti aldığımı söylememe rağmen devlet memuruna yakışmayacak sözler kullandı. Buradan onu kınıyorum ve o trene binerken ettiği küfürleri aynen kendisine iade ediyorum. Devletimizin nasıl böyle insanlarla aynı kulvarda olduğunu aklım almıyor. Bir daha da asla YHT'yi kullanmayacağım. Allah muhafaza trende beni dövmediklerine, beni aşağı atmadıklarına şükrediyorum. Buradan beni Eskişehir'de karşılayan polis memuru arkadaşa da sonsuz teşekkürler. Ben devletin olmadığını trende gördüm. İnsanlığın ölmediğini trenden inince o polis kardeşimde gördüm. Yetkililerden acil o makinist için işlem yapılmasını bekliyorum.

22 Şubat 2024 06:11

22 Ağustos 2023 10:54

20 Ocak 2024 19:07
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Atg Alışveriş Merkezi-YHT Otoparkı-Fazladan Ücret Alma-haksızlık

03 Eylül 2023 20:59