Yeniçağ Hukuk Bürosu Beni Mağdur Etti!

27 Mart 2024 10:51

Bundan yaklaşık 2.5 ay önce aracıma park halinde iken başka bir araç çarptı. Taraflar arasında anlaşmalı kaza tutanağı tutuldu. Akabinde. 22.01.2024 tarihinde beni göktaş ekspertizden arayarak. 'aracınızda minimum 18.000 TL değer kaybı görünüyor bu meblağı almak için bize vekalet verin 25 iş günü içinde hesabınıza yatıralım" dediler. Dediklerini yaptım ve birlikte çalıştıkları İstanbul barosuna bağlı yeni çağ hukuktan. Avk. M**B***'ya vekalet verdim. 2 hafta önce kendilerini aradım ve dosyamı sordum. Bana dosyanın yasal süresi 20 martta doluyor. 20 martta sonra hesabınıza yatar dediler. 26 Mart'ta tekrar aradım ve bana size ödeme görünmüyor dosyanızı kapattık diyerek konuyu kapattılar. Hem Yeni Çağ Hukuk Bürosu'ndan hem de Göktaş Ekspertiz'den şikayetçiyim.

Kibar
Kibar

Ne iletişiminden bahsediyorsunuz Allah aşkına hangi avukatınıza ulaşılabiliyor? İnsanların kanına girip dava açtırıyorsunuz ondan sonra onları da borçluyu da mağdur ediyorsunuz sizinle artık telefonda değil mahkemede görüşeceğim avukatlarımla karşınıza çıkacağım herkes sınırını bilecek muz Cumhuriyeti'nde yaşamadığını kabul edecek artık. Biz bilmiyor muyuz ekspertiz şirketi ile ekspertizle anlaşmalı olduğunuzu biz bunları fark etmiyor muyuz gerekli kanıtlarla karşınıza çıkacağız

Yeniçağ
Yeniçağ

Merhabalar. Ofisimizin telefonunda tarafımızla iletişime geçmeniz rica olunur.

Av. Gürkan Koç Hasar Tazminatı Hk.

19 Temmuz 2024 18:18

Av. Mehmet Reşit Yılmaz Değer Kaybı Davası