Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi GOP Yeni Yüzyıl Hastanesi Güzellik Merkezi'nde Yaşadığım Mağduriyet

24 Nisan 2024 19:14

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nden 2 yıl önce 6 seans epilasyon hizmeti satın aldım. Ancak oldukça pişmanım. Randevu almam için hastaneyi arayıp beni güzellik merkezine bağlamalarını beklemem gerekiyor. Her 4 arayışımın 3'ünde dakikalarca beklememe rağmen telefon açılmıyor. Zar zor ulaşıp randevu talep ettiğimde ise en az 1,5-2 ay sonraya randevu veriliyor. Bu kadar uzak bir tarihe randevu verilmesine rağmen istediğim güne ve saate randevu alamıyorum. Aradığım günden 1,5 ay sonraya zar zor aldığım randevu dersimin bitişinden 1 saat sonra saat 17.00 'da idi. Ders çıkışı İstanbul trafiğinde Beykoz'dan GOP' a gelmek zorunda kaldığım için mecburen randevuma 20 dakika geç kaldım. Geç kaldığım için işlemimi yapmayacaklarını söylediler. Çalışanlar çok yavaş hareket ettiği gibi oldukça umursamazlar. Daha önceki seanslarımda erken geldiğimde dahi 1 saate kadar bekletildiğim oldu. Çalışan eksiği varsa giderilmeli hiçbir müşteri bunun sıkıntısını yaşamak zorunda değil. Bu kadar mağdur edildiğim bir hastane veya güzellik merkezi hatırlamıyorum. Bir daha bu hastaneyi asla tercih etmem. Özellikle güzellik merkezine kimse gitmemeli.

25 Nisan 2024 12:13 (Şikayetten 16 saat sonra)

18 Nisan 2024 18:33
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi GOP Yeniyüzyıl Çocuk Nörolojisi

24 Aralık 2023 17:27
Nurayet sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İadesi Yapılmayan Lazer Epilasyon Hizmeti

08 Ocak 2025 14:25