Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi GOP Yeniyüzyıl Çocuk Nörolojisi

24 Aralık 2023 17:27

Gaziosmanpaşa Yeniyüzyıl Hastanesi'nde 22 Aralık Cuma günü kızım için Çocuk Nörolojisi bölümünden randevu aldım. Özel sağlık sigortam olmasına rağmen doktorun dışarıdan geldiğini ve ücretli olduğunu söylediler. Tamam dedim. Daha sonra randevuyu 11:30'a verdiler. Saatinde gittim ve muayenemizi olduk. Doktor bey ultrason istedi ve saat 12:00'de çıkacağını, yetişemeyeceğini söyledi. Ultrasonun da ücretli olduğunu öğrendim. Bir umut hızla ultrason işlemimizi hallettik ve doktor çıkmadan kendisine yetişmemizi söylediler. Saat tam 12:00'de doktorun yanındaydım. Ancak doktor bey sonuca bakmadan ayrıldı. Bilgisayarı açıp bakması kısa bir işlem olmasına rağmen bakmaya bile tenezzül etmedi ve hastaneye geldiği günleri belirterek o zaman gelirseniz bakarız dedi. Bu durum kabul edilebilir değil. Bana neden bu saate randevu verdiniz? Benim ultrason sonucuma bakmayacaksa? Ayrıca 4 aylık bebeğimle hastaneye gelmem kolay olmuyor. Şimdi bu yaşananların devlet hastanesinden ne farkı var? Paramızla mağdur oluyoruz.

25 Aralık 2023 08:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Mesajınızı aldık. İş süreçlerimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek adına paylaşmış olduklarınızı önemsiyoruz. Hasta ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

18 Nisan 2024 18:33

08 Mart 2024 16:55