Yemeksepeti Express Kurye Alımlarının Durdurulması

Yemeksepeti Express Kurye Alımlarının Durdurulması
30 Ocak 2024 21:50

Merhabalar, bir üniversite öğrencisi olarak Yemeksepeti Express kurye başvurusu yaptım. Kredi çekerek geçerli olan bütün koşulları yerine getirdim ve şirketimizi kurduk. Başvuru sonucunun 3 iş günü içinde bildirileceği söylenmişti. Bu bilgiye güvenerek kredi çektim ancak yaklaşık 1,5 aydır herhangi bir dönüş yapılmadı. Şu an aktif olarak gözüken ve bu iş için kurduğum şirket var fakat haftalardır hiçbir onay gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise kurye alımlarının durduğu söylendi. Ancak ben başvuru yaparken ve sonrasında bu durumla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Ne zaman alım yapılacağıyla ilgili de bilgi verilmiyor ve boş yere bu kadar masraf yapmış oldum.

profile profile profile
05 Şubat 2024 11:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Talepleriniz için. Ekiplerimiz size dönüş yaparak yardımcı olacaktır. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Umut
Umut

Ben başvurumu yaptım 2 ay sonra alım açıldı onaylandı bildirimi geldi girdim sistem açılmadı aradım müşteri hizmetlerini falan yedeklere alındınız dedi böyle bir şey mi vardır

Yekta
Yekta

Alındınız mı

Oğuzcan
Oğuzcan

Problem ne durumda. Aynı sıkıntı bende de var?

Ali
Ali

Aynı şikayetten bende muzdaribim aradığım zaman alımlar kapalı diyorlar o zaman başvuru ekranını kapat veya bekleyenlere bir çözüm bulun

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti Express Kurye Başvurusu Neden Açık?

30 Ocak 2024 17:41
Yemeksepeti Express Kurye Başvurusu Neden Açık?

Yemeksepeti Express Kurye Başvurusu

Hüseyin