Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti Aktif Edemiyorum

28 Nisan 2024 18:19

16 Mayıs 2024 15:01

2. Şube açılışı mi 2 aydır gerçekleştiriyorum. Sürekli mail atıyorum veya destek hattından talep oluşturuyorum. Sadece form doldurmam isteniyor fakat dolduruyorum ondanda bir geri dönüş almıyorum. Hiçbir şekilde 2 aydır açılmıyor Restaurant ıd : dq2l

16 Mayıs 2024 14:58

Kayıtlı sayfam üzerine 2. Bir restaurant daha açmak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır bunun için savaş veriyorum. Sürekli mail Yolluyorum veya destek hattından talep oluşturuyorum. Bana sürekli yeni sayfa acılı hakkında form geliyor doldurup yolluyorum ama yine bir sonuç alamıyorum. Restaurant ıd : dq2l

26 Nisan 2024 18:52

@Yemeksepeti Restaurantimi açmaya çalışıyorum ve açamıyorum. Müşterilerim arayıp Yemek Sepeti'nden Sipariş vermek istediklerini söylüyorlar ama veremiyorlar. Restaurantım maddi manevi değer kaybediyor. Bu konu ile hemen ilgilenilmesini istiyorum

29 Nisan 2024 19:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

29 Nisan 2024 19:24

Ulaşıyorum Ama Bir çözüm maalesef Olmadı. Şifremi sıfırladılar ama Yine sorun devam ediyor. Aktif Hale getirilmesi gerekli sistemden ama verdiğiniz numarada manuel aktif edemiyorlar

Yemeksepeti Kategorileri